Platonik asktan kurtulmak?

en azından istek atayım da belli olur az cok dedim.ve de anladım oylesine baktıgını.en azından bosuna umitlenmekten vazgectim.bu da bir seydir benim icin

Tabiki, platonik herkes yaşamıştır. Ayıp birşey değil. Ama kendini fazla kaptırma ve ilk adım atmamaya özen göster.

Şu forumda bakan erkek hoşlanıyordur yalanını kim söylediyse Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bakış bakış değil ilanı aşk sanırsın. Hoşlanan erkek eğer liseli bir ergen değilse, hoşlandığı kadınla öküz tren ilişkisi yaşamaz, adım atar, atmıyorsa ya gerçek manada hoşlanmıyor göz çapkınlığı yapıyordur ya da sizin baktığınızı fark etmiş egosunu tatmin ediyordur. Ayrıca adam size söz vermişte ortada bırakmış gibi türk filmi tatında intikam planları kurma hayalinizde ayrıca ütopik olmuş. Bence gerçekçi olun adam size bir adım atmamış, sizin attığınız adıma karşılık vermemiş sadece. Size hayatında yer vermeyen adamdan nasıl imtikam alacaksınız

Adam nasıl pişman olabilir?Ne diyelim şimdi sana biraz mantık.

Evet haklisınız.ki zaten ben de istegi geri aldım.artık hayatima devam edeyim

Niye adam pişman olacak ki senin evlilik vaadi ile mi kandirdi iki çocukla ortada mi birakti umut mu verdi . Sal adami düşünme demek ki sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…