platonik olduğum çocuk başkasına platonikmiş

ben lisedeyken acilmistim ve sonuclari benim de pek hosuma gitmemisti:) simdi yapmam oyle bir sey. zaten benzer ortamlarda takılıyoruz sürekli onu gormek canimi acitir istesem de mantikli tarafim engel olur söylemem

Hoşlandığın adam karşılık vermedi diye bu hale geldiysen yarın öbür gün sevgilinden ayrılsan hastanelik olacaksın demek ki.
ama simdi cok sıkıcı olucak hayat ve surekli onu baskasi ile gorecegim

ben lisedeyken acilmistim ve sonuclari benim de pek hosuma gitmemisti:) simdi yapmam oyle bir sey. zaten benzer ortamlarda takılıyoruz sürekli onu gormek canimi acitir istesem de mantikli tarafim engel olur söylemem
Biz ayni yurttaydik

Başkası ile göremezsin diğer kızın sevgilisi varmış.
evet ama yakinlar baya, eskiden aralarindaki durumu bilmediğimden dikkatimi cekmemisti bir sey ama simdi hoslandigim kisinin ne gozle baktigini biliyorum ona bu sekilde onlari gormek garip hissettirecek. biliyorum onemli bir sey degil gecmisimiz bile yok ama ben hemen baglaniyorum ya

Ben sana sen ona

Yapacak bir şey yok

Ben olsam biraz dikkatini çekmeye çalışırdım sonrasında da olmazsa salardım.

Hemen bağlanmıyorsun. Kendi kendini bağlamaya çalışıyorsun sadece. Yaşanmışlık olmadan bir insana bağlanamazsın. Yaşın küçük, hormonların tavan hep ondan bunlar.

Platonik aşk bence çok güzel bir şey. Kendi iç dünyanızda kurup çözüp akıl hastası gibi davranmadiginiz ve karşı tarafa sarmadiginiz müddetçe

benim başıma çok geldi ya üzerinden yıllar geçince bayağı gülerek anlatacağın bir anı olarak kalıyor hayatında.
seneleeer önce benim hoşlandığım çocuk meğer gaymiş ve başka bir çocuğa platonikmiş. platonik olduğu çocuk da ülkü ocakları başkanıymış yani düşünsene, ben benim çocuğa, benim çocuk ülkücü çocuğa, ülkücü çocuk devlet bahçeli'ye... böyle bir düzen vardı ya oluyor bu tarz şeyler o çağlarda. hangimiz yapmadık ki böyle çılgınlıklar? sen şimdi derslerine odaklan seni platonik aşklar değil dersler kurtarır.

iyi de çocuğun bi ilişkisi yok ki neden bakışmamız veya beni görmesi suç olsun dkwkdmwkdj ben tamamen içsel olarak kırılganlık yaşıyorum yoksa ortada yasak olan bir sey yok
Cocugun ilişkisi görünürde yok ama kalbi o kızda, siz söylediniz güvenilir kaynaktan aldım bilgiyi diye.
Kız yüz verse olacak demek ki.

Aklında başka bir kadın olan bir adamla, sevgili olsaniz bile yara bandı olursunuz. : )

Ilerleyen yillarda cok komik gelecek bu durumlsrin sana. Oo daha karsina neler kimler cikar. Genclik iste. Biz de yasadik ayni seyleri. Daha ise gireceksin. Suan sinavlarina odaklan. Okul uzarsa daha cok canin sıkılır.

sakin olun kimseyi kimsenin elinden almak gibi bir isteğim yok zaten ortada başlamış hiçbir ilişki yok :) ben de istemem zaten başkasını seven birini. nasil onsuz olmaya alisicam bilmiyorum sadece

o zaman baya şizofrenim
Hayır tatlım şizofren falan değilsin, sadece hoşlanmışsın. Şimdi de utanıyorsun anladıysa diye. Bende diyorum ki açıkça ağzından duymamış nasılsa, anladıysa bile ona yanlış anlamış gibi hissettir. Pas verme umursama selly benden hoşlanmış diye düşünemesin yani

yaaa cok guldum affedin

evet sonucta somut bir sey demedim.
ahh cok dogru yaziyosunuz ama gozlerine bakmadan nasil durucam ki

Sanki evlenmiş gibi konuşuyorsun
Yahu platoniklikten de bıkar insan,gerçekci iliskiler peşine düşer bir süre sonra
Adamın 3.çocuğu olmuş gibi davranma ya...olacağı varsa yine olur ki
Engel yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…