Platonik sevgi

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
Platonik seviyorum hoşlandığım çocuk oyuncu sevgili olma ihtimalimiz imkansız mı ? Tanışma ihtimalimiz? 10 11 yıl önce Facebook'ta yazisiyorduk o mu konuştuğum kişi bilmiyorum

Tam emin olmadan adım atmayın isterseniz , oysa da ortak bir çevre arkadaş vs varsa yine konuşabilirsiniz

Yasinin 24 olduguna pek inanmadim.

Platonik seviyorum hoşlandığım çocuk oyuncu sevgili olma ihtimalimiz imkansız mı ? Tanışma ihtimalimiz? 10 11 yıl önce Facebook'ta yazisiyorduk o mu konuştuğum kişi bilmiyorum
Nerde oyuncu

Arkadaşi vardı Facebook'u 2010 2011de oda oyuncuydu ama o da omu bilmiyorum şimdi faceleri yok

Aile reisi dizisinde Zümrüdüanka dizisinde oynuyordu

Anlattığınız kadarıyla çok da imkanlı bir aşk gibi görünmüyor..

Ama ben her zaman aklı başında olmak, kendini olur olmaz kaptırmamak ve yanlış yapmamaya çalışmak şartıyla hoşlanılan kişiye yürüme taraftarıyım.. Aman yani ne kaybedeceksiniz?? En kötü ihtimal size saçmalama be git ordan der.. Derse de desin.. En azından kafanızdan atmış olursunuz içiniz rahatlar.. Ben de bu şekilde düşünüyorum..

Bi dene bakalım.
Hala k.çı zemine yakınsa ümit var.
Genelde kaf dağları civarında oluyo da.

Çocuğu da buldum hemen 😂 Konu sahibi rahatsız olursa kaldırırım fotoğrafı ama şimdi daha iyi yorum yaparlar bu iş olur mı olmaz mı diye
images (96).webp

24 yaşında mısınız? 13 yaşındayken mı konuşuyordunuz? Konuşulur heralde bizim zamanda olmayınca garip geldi.

sen konuştuğunun o kişi olduğunu bile tam emin olarak bilmiyorsun ki, kaldı ki kaç sene geçmiş o olsa bile.
bence seninki platonik aşk sevgi değil de bas baya fanlık

Back
X