Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde oyuncuPlatonik seviyorum hoşlandığım çocuk oyuncu sevgili olma ihtimalimiz imkansız mı ? Tanışma ihtimalimiz? 10 11 yıl önce Facebook'ta yazisiyorduk o mu konuştuğum kişi bilmiyorum
Aile reisi dizisinde Zümrüdüanka dizisinde oynuyordu
Oyuncu dan eş olmazAile reisi dizisinde Zümrüdüanka dizisinde oynuyordu
Anlattığınız kadarıyla çok da imkanlı bir aşk gibi görünmüyor..Platonik seviyorum hoşlandığım çocuk oyuncu sevgili olma ihtimalimiz imkansız mı ? Tanışma ihtimalimiz? 10 11 yıl önce Facebook'ta yazisiyorduk o mu konuştuğum kişi bilmiyorum
Evet valla tüm hevesim kaçtı konuyaçat diye söyledin olmadı ki..
sayfalarca sorulacaktı sen gizem yapacaktın falan![]()
Ya kusura bakma amaPlatonik seviyorum hoşlandığım çocuk oyuncu sevgili olma ihtimalimiz imkansız mı ? Tanışma ihtimalimiz? 10 11 yıl önce Facebook'ta yazisiyorduk o mu konuştuğum kişi bilmiyorum
Ya kişisel beğeni tabi ama mesela benim tarzım değil açıkçası.Çocuğu da buldum hemenKonu sahibi rahatsız olursa kaldırırım fotoğrafı ama şimdi daha iyi yorum yaparlar bu iş olur mı olmaz mı diye
Eki Görüntüle 2765659
OlmazÇocuğu da buldum hemenKonu sahibi rahatsız olursa kaldırırım fotoğrafı ama şimdi daha iyi yorum yaparlar bu iş olur mı olmaz mı diye
Eki Görüntüle 2765659
Çevresi farklıdır şimdi bunun daha çok ünlü olma peşindedirNeden olmaz da acaba?