playstation 3 delisi kocam.

raz

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
158
0
316
41
İzmir
kocamın beni sevdiğinden eminim ama sürekli oyun oynaması bazen beni değil oyun oynadığı makinayı sevdiğini düşündürüyor.sürekli oyun oynamasından rahatsızım ne yapmalıyım??

şunu::delphin:
ehhhhh beee:kızgın:başlarım playsatationunna senin:oklava:benle ilgilen biraz yeteerrrrdelikafaduldendeyip makine kafasında kırıcaksın:asigim:
yok gözüm kesmedi diyosan,en kısa zamanda sana öğretmesini isteyip birlikte kapışıcaksınızgamyoncuiremsu
sadece sein eşin değil,bir çok erkekte bu hastalık var,,kimi pc de,kimi palysatationda oyuna daldımı dünyayı unutuyo..ama vazgeçirebileceğini sanmıyorum:1ninca:

ya ben ne yapayım benım eşimin playstatıon dukkanı war milletin eşleri oyun oynayacak dıye ben gece 2 ye kadar koca belkıyorum tabı benle beraber müşterilerin eşleride .....bi yerde sınır oluyorsun ama napalım iş sonuçta allah arttırsın ınsallah herkesın işlerini bereketını ....

kocamın beni sevdiğinden eminim ama sürekli oyun oynaması bazen beni değil oyun oynadığı makinayı sevdiğini düşündürüyor.sürekli oyun oynamasından rahatsızım ne yapmalıyım??

playstation ve pc bağımlılık yaratıyor insanda hele ki erkeklerde:oklava:
İşin ucunu sakın bırakma oynadığı zamana bir kısıtlama getir canım yoksa önüne geçeezsin hiç.
Hele ki kendiliğinden vazgeçmesini hiç bekleme.
Baktın bu da özüm olmuyor o oyun oynamayı bırakıp seninle ilgilenmeye başlayacağı zaman sen de pc'de takıl yüz verme kıssasa kıssas olunca dank eder belki...:delphin:

Ehehehe valla benımkıde oyun delisii evlı değılız ama evlenıncede öle olursaaa zor gunler benı beklıyo demektırr..=)

Amann baktım ılqılenmıyoo girerim kk yee zaman geçiriririm olmadı bı topıkde ben açarımm =)

Hiçç hiçç olmadıı yatamaa almam valla eehehhe =) Pcsıyle yatsın demii =)

benimkide basina oturur sadece iki mac uc mac SIKIYORSA fazla oynada goruyum derim hemen kapatir
israrli ve nefret ettigini belli edeceksin

aynı sorun bendede var ilk zamanlar geçici dir dedim ama bizimki oyunla yatıyor oyunla kalkıyor.artık daralmaya başladım ya oyun ya ben diyeceğim yeter artık:olmaz:

aman erkkler hep aynıı.abim var askerlk bitmiş gelmiş hala çocuk gibi oyunlar şunlar bunlar.akıllanmazlarki bunlar:)

Valla kızlar sizde ögrenmeye bakın biz evde beraber oynuorz cokta zevkli aslında siz istedigniz hosunuza gidebilecek oyunları aldırın..Amaaa iş cıgırından cıktıysa alın elinize kızılcık sopasınıııı :))

PS oynayacagı zaman biraz cilveli davran yataga götür. dısarı cıkar. onun sevebilecegi baska seyler bul... ozaman derdini rahat rahat anlatırsın.. baska türlü kopabilecegini sanmıyorum cunku bagımlılık bu...ufak ufak cekeceksin..=) bide herseyde kızmamak gerek onlara... rahatını bozmadan onu keyiflendirerek uzaklaştrmalı... ben sevgilim her Pc basına gectiginde.. gidip öpüp kokluyorum... Pc basında olacagı varsada olmuyor....yerimseniben

PS oynayacagı zaman biraz cilveli davran yataga götür. dısarı cıkar. onun sevebilecegi baska seyler bul... ozaman derdini rahat rahat anlatırsın.. baska türlü kopabilecegini sanmıyorum cunku bagımlılık bu...ufak ufak cekeceksin..=) bide herseyde kızmamak gerek onlara... rahatını bozmadan onu keyiflendirerek uzaklaştrmalı... ben sevgilim her Pc basına gectiginde.. gidip öpüp kokluyorum... Pc basında olacagı varsada olmuyor....yerimseniben

aynen yada bırlıkte oynuyorduk.

benim eşimde çok seviyor evliliğimizin ilk günlerinde almak istedi eve aldık şimdi o istediğinde beraber oynuyoruz ne o üzülüyor nede ben sinir oluyorum.çokda eğleniyoruz

Back
X