Please!!! Arkadaşlar hamileliğimin 3. ayındayım. 4 kilo aldım. Ya sizlerden varmı

gulsah034

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
110
1
116
İstanbul
çok iştahlıyım. kusmadım maşallah ama yedikler imde yaradı birde kabızlık şişkinlik çıldıra-cam önümüzdeki günler doktora gideceğim sizlerde bu durumda olanlar var mı onu merak ettim. yazarsanız sevinirim.

bende aynı sekılde gecırdım hamılelıgımı mıllet 6 ayda 4 kılo alırdı ben daha en bastan almıstım hıc kusmam olmamıstı ıstahım acıktı ama ne yesem okuz ınmıs mıdeme gıbı sıserdım ben cozumu her yemekten sonra bır elma yemek ve sakız cıgnemekte bulmustum umarım sızdede ıse yarar

ilk defa duydum elma kilo mu verdiriyor muş..

canım bende de mide bulantısı olmamıştı ilk iki ay ben de kilo aldım.dr dikkat et ekmeği kes dedi.ben de tahıllı ekmek yedim ve dikkat ettim.çok şükür şimdi çok ideal bir şekilde ilerliyorum.26. haftamdayım 7,5 kilo aldım.tabi ilk ay zaten iki üç kilosunu almıştım.her ay 1,5 kilo alman ideal olan bence.

3. ve 4. aylarda kilom 2-3 kadar arttı, ama şişkinlik sorunum vardı. 5 ve 6. aylarda şişkinlik,gaz sorunum nerdeyse hiç yok, özellikle gaz yapacak (mercimek, nohut, yoğurt çorbası gibi) yemeklere biraz kimyon, bazen de biraz zerdeçal atıyorum. ayrıca düzenli yürüyüş ve yoga yapıyorum, belki onlardandır...ama kilona dikkat et, daha ilerleyen aylarda bu hızla alman birçok sorunu doğurur, ekmeğine, tatlına özellikle dikkat et. aslında lüzümsuz yiyecekleri kesmek veya asgariye indirmek bile yeter...

Back
X