Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 haftada kesinleşir aslında benim doktor 13. haftada erkek gibi dedi 14de kesin erkek dedi.Bende bunu merak ediyordum:)arkadaşın biri söylemişti burda azeriymis onların orda öyle diyorlarmış cinsiyet için.benimki on duvarda hatta bana seninki %99 erkek demişti.bilmiyorum doğrumu,geçen hafta doktor kıza benziyor dedi ama kızlarda yanılma olabilir dedi bekliyoruz bakalım hangisi doğru çıkacak:)
Plasentanin karşisinda ne yazdigina bakıp yazarmisim17 haftada kesinleşir aslında benim doktor 13. haftada erkek gibi dedi 14de kesin erkek dedi.
kendi doğum tarihi ve hamile kaldığın ayı yaz sana cinsiyeti söyliyim :)
ben doğuralı iki yıl olacak o yüzden kağıtları sakladımPlasentanin karşisinda ne yazdigina bakıp yazarmisim
17 haftada kesinleşir aslında benim doktor 13. haftada erkek gibi dedi 14de kesin erkek dedi.
27.12.1992 doğum tarihim son adet tarihim yani hamile kaldigum ay 25 agustos bnada syle :)
Ay insallah ya :) bnm plesanta filan yazmiyo yakız bebiş görünüyor![]()
ben de doğuralı uzun zaman oldu hiç bilmiyordum plesanta ile ilgili olduğunuAy insallah ya :) bnm plesanta filan yazmiyo ya
17 haftada kesinleşir aslında benim doktor 13. haftada erkek gibi dedi 14de kesin erkek dedi.
temmuzsa kız ağustossa erkekDoğum tarihim 31.07.1991 hamile kaldığım aydan emin değilim,temmuzun 29unda ilişkiye başladık yani adetimin 13.günüydü öncesi olmadı,temmuZdada kalmis olabilirim ağustosdada:)sen ikisinide soyle
Ben 2013 te 6 aylik bebegimi dekolman plasenta nedeniyle kaybettim kayin valdem kiz,yengem erkek oldugunu soylemişti bebegimin cinsiyetini ogrenmemistik .dogum tarihim 17 aralik 1990 son adet tarihim 20 haziran 2013 tü banada bakarmisinkız bebiş görünüyor![]()
temmuzsa kız ağustossa erkek![]()
Evet ilk bebegim :)ben de doğuralı uzun zaman oldu hiç bilmiyordum plesanta ile ilgili olduğunu
ilk bebek mi?
kız görünüyo Allahım sağlıklı bi bebiş versin inşallahhBen 2013 te 6 aylik bebegimi dekolman plasenta nedeniyle kaybettim kayin valdem kiz,yengem erkek oldugunu soylemişti bebegimin cinsiyetini ogrenmemistik .dogum tarihim 17 aralik 1990 son adet tarihim 20 haziran 2013 tü banada bakarmisin
hakkında hayırlısı, ilk bebiş mi?O zaman inş ağustosta kalmışımdır:)zaten 2-3 gün var arada:)
Evet ilk bebegim :)
Bir arkadaşim hamile dogum tarihi 5 şubat 1997 son adet 11 haziran önada bak bi zahmetBen 2013 te 6 aylik bebegimi dekolman plasenta nedeniyle kaybettim kayin valdem kiz,yengem erkek oldugunu soylemişti bebegimin cinsiyetini ogrenmemistik .dogum tarihim 17 aralik 1990 son adet tarihim 20 haziran 2013 tü banada bakarmisin
Saol cnm sen cin takvimine mi bakıyorsun :)kız görünüyo Allahım sağlıklı bi bebiş versin inşallahh
hakkında hayırlısı, ilk bebiş mi?
hayırlısı olsun![]()
kız görünüyo Allahım sağlıklı bi bebiş versin inşallahh
hakkında hayırlısı, ilk bebiş mi?
hayırlısı olsun![]()