- 5 Ekim 2013
- 45
- 13
- 288
merhaba , bana ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşi aşağıda bu bize sıkıntı yapabilir dedi. kanaman olabilir, normal doğum yapamayabilirsin dedi. travmatik ilişki yasak dedi sadece. bende sonradan araştırdıkca korktum. doktor beni o kadar korkutmamıştı aslında. 5ve6 aylarda yukarı çıkanlar varmış. fazla takılıp endişelenmemeye çalışıyorum. psikolojimiz daha çok etkiliyor bence. seninle bebeklerimiz aynı gibi 14 şubat doğum görünüyor benimde. gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim. ay sonunda tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum . doktorlarada güvenmek zor.
meraba canım benim ilk gebeliğim antalyada anadolu hastanesi mine erdoğan a gidiyorum 16+5 günlükken gittim banada doktorum rahim ağzın kapalı plesanta previa olduğumu söyledi zamanla yukarı çıkarmı kontrol edicez çıkmazsa doğumun serzeryanla olur dedi ama bana riskleriyle ilgili çok birşey söylemedi internetten araştırınca risklerini dikkat etmem gerktiğini yazıyor kafam allak bullak oldu endişelendim bebişim ve beim için inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişimizi hiç kanamam olmadı allaha şükür inşallah bebişim yukaruı çıkar dua edin kızlarKızlar çok stres yapmayın tecrübeli olarak tabiki ilk çocuk evlat korkuyo insan benimde eşi asagida demişti çok yorulma demişti antalya vitale ali fuat Şengör e gittim zamanla çıkar dedi is guc yapmadım zaten normalde de yormucam kendini ve çıktıti en fazla sezeryan olursunuz korkmayın ben normal doğum istedim sancı çektim çektim kızım içerde kaka yaptı hoooopppp sezeryan a geçtik yani herseyin hayırlısı
meraba canım benim ilk gebeliğim antalyada anadolu hastanesi mine erdoğan a gidiyorum 16+5 günlükken gittim banada doktorum rahim ağzın kapalı plesanta previa olduğumu söyledi zamanla yukarı çıkarmı kontrol edicez çıkmazsa doğumun serzeryanla olur dedi ama bana riskleriyle ilgili çok birşey söylemedi internetten araştırınca risklerini dikkat etmem gerktiğini yazıyor kafam allak bullak oldu endişelendim bebişim ve beim için inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişimizi hiç kanamam olmadı allaha şükür inşallah bebişim yukaruı çıkar dua edin kızlar
çok teşekkürler canım inşallah öle olur seninki kaçıncı haftada farkedildi tam mı kapalı yoksa kısmen mi kapalıydı plesantan canımMerhaba,
Benimde 22.haftaya kadar aşağıdaydı. Seyahat, ağır işler, çok ayakta kalmak, ilişki yasaktı. 22.haftadan sonra rahim yukarı çıktıkta plesantanın da yukarı çıkabileceğini söylemişti doktorum. Geçen haftaki yani 26. haftaki kontrolümde plesantanın yukarıya çıktığını ve sorun kalmadığını söyledi.
O yüzden sizde stres yapmayın. Eğer ağrınız, kanamanız yoksa biraz da dikkat ederseniz yukarı çıkma ihtimali çok yüksek
çok teşekkürler canım inşallah öle olur seninki kaçıncı haftada farkedildi tam mı kapalı yoksa kısmen mi kapalıydı plesantan canım
Meraba canım çalışıyormuydun bende dikkat etmeye çalışıyorum ziraaat teknikeriyim bi tohum firmasında çalışıyorum araziyi geziyorum eğilip kalkmada oluyor ama çok yormadan yapmaya çalışıyorum yol 1,5 saat sürüyor.şu aralar bel ağrım oluyor bu haftalarda normalmiş akşam evede gidince de 1 saat falan ayaklarım havada dinleniyorum sence işe yararmı canım.yoksa rapor mu almalıyımBenim 12.haftada ikili testte önce sirkum vallata teşhisi kondu. Yani plesantanın uçları dışarı kıvrıktı. 16.haftada düzelmişti. Bu sefer plesantanın ucunun aşağıda tam kapalı olduğu ortaya çıktı. Doktorum hep ümitlendirdi beni. Mutlaka yukarı çıkacak, sen dikkat et yeter dedi. Çok şükür ki dediği gibi de oldu. İnşallah sizden de güzel haberler alacağız
Meraba canım çalışıyormuydun bende dikkat etmeye çalışıyorum ziraaat teknikeriyim bi tohum firmasında çalışıyorum araziyi geziyorum eğilip kalkmada oluyor ama çok yormadan yapmaya çalışıyorum yol 1,5 saat sürüyor.şu aralar bel ağrım oluyor bu haftalarda normalmiş akşam evede gidince de 1 saat falan ayaklarım havada dinleniyorum sence işe yararmı canım.yoksa rapor mu almalıyım
çok sağol canım benim soruları cvplandırdığın için genelde pek fazla kişinin bilgisi yok bu konuda içimi ferahlattın insan ilk gebeliği olunca durum gidişatını bilmediğinden bi endişe oluyor hep allah razı olsun hepimizin bebişi sağlıcakla doğar inşallahGünaydın canım,
Evet bende hala çalışıyorum , o dönemde de çalıştım ama benim işim ofis içi. Sürekli oturur vaziyetteyim. 18.haftada benim de bir uzun yol seyahatim oldu araçla. Doktor 2 saatte bir durun ve 10 dk mutlaka yürü demişti. Onun haricinde bir seyahat kısıtlaması getirmedi ama sen hergün gidip geliyormuşsun. O bir risk yaratır mı inan bilmiyorum. Yine en doğrusunu doktorun bilir. Eğer o böyle bir kısıtlama getirmediyse bir sorun yok demektir. Sen mümkün olduğunca yorma kendini, fırsatını bulunca otur dinlen. En güzeli de içini ferah tut. Rabbim kötü yazmamış olsun yeter ki. Ben inanıyorum ki ilerleyen aylarda düzelecek bu durumun. Oldu ki düzelmedi? Yatarak geçirirsin. Vakti gelince de sezaryen ile alırsın bebeğini sağlıcakla kucağına. Stres en kötüsü. Sen kendini ve bebeğini düşün stres yapma, iyi şeyler düşün yeter ki
çok sağol canım benim soruları cvplandırdığın için genelde pek fazla kişinin bilgisi yok bu konuda içimi ferahlattın insan ilk gebeliği olunca durum gidişatını bilmediğinden bi endişe oluyor hep allah razı olsun hepimizin bebişi sağlıcakla doğar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?