- 7 Eylül 2016
- 13
- 1
- 1
- 44
- Konu Sahibi Ozgulbzkrt
-
canım ben de previalıydım hamileliğimde. 23.haftada teşhis kondu ama çok şükür ben 35. haftaya kadar hiç kanama yaşamadım, normal hayatıma devam ettim. 35 haftalıkken çok yoğun bir kanamanın ardından sezaryene alındım acilen. çok şükür oğlum da ben de sağlıklıyız. 4 aylık olmak üzere. içini ferah tut, bol bol dinlen sakın yorulma. en önemli şey doktor canım, kesinlikle bir riskli gebelik uzmanına git ameliyatı o yapsın. dua et canım ve doktoruna güven bir şeyy olmaz Allah:'ın izniyle.Tşk.ederım canım Internet'ten o kadar çok şey okudum kı hergun ağlıyordum.sanırım normal dogum şansımız yoksezeryan da çok riski oldugunu asırı kan kaybı anne ve bebek Ölümüne kadar yol açtığını ogrendım.ıyı seyler duymaya okadar çok ıhtıyacım varkı ....ne gelırse Allahtan dıyorum artık.tekrar çok çok tşk ederım
aa demek alanyadasın canım :)) ben de antalya'nın bir ilçesinde yaşıyorum işimden dolayı ama ailem antalyada olduğu için sık sık ordayım. eğer antalyada bir doktora gitmeye karar verirsen kesinlikle Mehmet Şimşek beyi tavsiye ederim. hatta git bir görüş derim ben gerçekten riskli gebelik uzmanı kendisi. ben kanamam olduğunda doğum iznindeydim antalyadaydım Allahtan, hemen yetiştik hastaneye. kalabilecek yerin varsa antalyada kal bence doğuma doğru.İşin kotu yanı Dr.pek guvenmıyorum.alanyada yaşıyorum ben ve burda tam teşekküllü hastahane yok.antalyada var.allah korusun acıl bır durumda 2.5 saat uzaklıkta.drm.umarım 37 haftayı doldurursun da burda yaparız amelıyatını dıyor ama dedıgım gıbı Bulunduğum şehırden dolayı pek şansım yok
Merha arkadaşlar bana dr.m plesenta perıva tehşisi koydu,26.haftsdan itibaren kanamalarım başladı şimdi 28+1 im haftada bır kanamam devam edıyor birgun sürüp kedılıyor.benım Le aynı durumu yasayan varsa lütfen msj atsın !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?