Doğumum 3ağustost 2017 de oldu bu sayfada olsun gerek başka yerlerde okuyarak kendimi yedim yaklaşık 5ay kanama korkusuyla bebeğe bir şey olur mu korkusuyla yaşadım şimdi gelelim yaşadıklarıma ; 26.haftaya kadar bekledik eş yukarı çıkmadı kesin teşhiş konuldu. 32.haftaya kadar çalıştım hemde anaokul öğretmeniyim tempolu o zamana kadar bir sıkıntı kanama olmadı bana doğumda ve öncesinde kanama olacağını aynı kan grubumdan bir kaç kişiyi bulmam söylendi ben ve etrafım baya etkilendik tabi beni Doğum öncesi kanama korkutuyordu ilk başlarda evime yakın çok iyi adı duyulmuş bir hastaneye gidiyordum fakat hastaneden çok ticarethaneye dönmüştü sonra baya semt farkı olan bir hastaneye başladım gitmem yarım saatti ve sonunda 37.haftada alınacaktı (İstanbul anadolunyakasında oturanlara önerebilirim hastanemi doktorumu )bebeğim 36+1 de kanama oldu ve hastaneye gittim bu süreçte bebeğim haraket ediyordu korkmadım ve sezeryanla Doğuma girdim bebeğim 3650 doğdu ameliyatta da kanama fazla olmamış kan nakli yapılmamıştı ben bu dönemi korkmama rağmen iyi atlatanlardanım inşallah sizinde öyle olur .doğumunuza bir 3 ay kala göğüs ucu kremi kullanın çünkü göğüs yarası hepsinden beter