Plesenta previa yaşayanlar?

beyzanurr3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
16
3
1
25
5 haftalık gebeyim plesenta preevia var düşük ihtimalin çok yüksek sigarayı bırak iş yapma yat dinlen dediler. Bunu yaşayıp sağlıkla doğuranvarmı aranızda

Daha çok başları, plasenta zamanla yukarı çıkabilir ama böyle olup dikkat edince sağlıkla doğuran arkadaşlarım var tabii inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın

5 haftalık gebeyim plesenta preevia var düşük ihtimalin çok yüksek sigarayı bırak iş yapma yat dinlen dediler. Bunu yaşayıp sağlıkla doğuranvarmı aranızda
Her plesenta previa olan düşük yaşamıyor. Hatta çoğu yaşamıyor.
Bende de vardı ve çok yoğun kanama yaşadım. Hastanede yattım.
Bana hastanede yatarken neler söylediler. Kendi doktorum gayet iyi konuşuyordu telefonda.
İnşallah ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkacaktır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın, yorulmayın.

Canım ayaklarını tavana dik günde 1 2 saat öyle dinlen sonrasında ayaklarına yastık koyup öyle uzan sol tarafına yat bir de 5 haftalık erken değil mi ya zar zor yüzük şeklinde yolk sac gözükür nasıl aşağıda olduğu belli olur en az 10 hafta olması lazım değil mi şaşırdım neyse zamanla yukarı çıkar merak etme sen kendini yorma ağır kaldırma ilişkide yaşama kanama yaşadın mı hiç

Beş haftalık gebelikte plesanta oluşmuyor previa demek için 20 li haftalar bekleniyor doktoru değiştirin önce. Onuncu hafta plesanta oluşmaya başlar henüz olsa olsa kese falan aşağıdadır düşme eğilimi vardır

5 haftalık gebelikte kese bile zor görünürken hangi ara plesanta gorunecekte bir de previa teshisi konacak.
Bunu söyleyen bir doktor olamaz.
Kanama yasiyorsaniz ya yerlesme kanamasidir , ya da kırmızı renkteyse düşük ihtimaliniz vardır.
Tabi ki sigarayı bırakın ve dinlenin.
Ama yasadiginiz durum plasenta previa degil.
Saglikla kucaginiza almanizi dilerim

5 haftada bebek bile görünmez dha previa dediğine emin misiniz plasenta oluşmadı ki henüz kesenin konumu mu aşağıda onu mu dedi doktor acaba

5 haftalık gebelikte kese bile zor görünürken hangi ara plesanta gorunecekte bir de previa teshisi konacak.
Bunu söyleyen bir doktor olamaz.
Kanama yasiyorsaniz ya yerlesme kanamasidir , ya da kırmızı renkteyse düşük ihtimaliniz vardır.
Tabi ki sigarayı bırakın ve dinlenin.
Ama yasadiginiz durum plasenta previa degil.
Saglikla kucaginiza almanizi dilerim
Sabahında devlete gittim kese gözükmez boşuna ümitlenme dediler birdaha kan istedi. Pembe kanamam oldu sonra apar topar özele gittim kese çok aşağıda dedi . hangisi doğru hangisi yanlış kafam allak bullak oldu

Canım ayaklarını tavana dik günde 1 2 saat öyle dinlen sonrasında ayaklarına yastık koyup öyle uzan sol tarafına yat bir de 5 haftalık erken değil mi ya zar zor yüzük şeklinde yolk sac gözükür nasıl aşağıda olduğu belli olur en az 10 hafta olması lazım değil mi şaşırdım neyse zamanla yukarı çıkar merak etme sen kendini yorma ağır kaldırma ilişkide yaşama kanama yaşadın mı hiç
İlişkiden sonra kanama oldu

Plasenta previa ileri haftalarda teşhis edilebilen bir şey. Kesenin aşağı yerleşmesi bambaşka bir şey. Eğer size bu teşhisi bi doktor koyduysa kesinlikle değiştirin. Onun haricinde mümkün olduğunca uzanın. İlişkiyi kesin ve ağır şeyler kaldırmayın. Doktorunuz başka bir randevu verdi mi

İlişki sonrası pembe kanamam oldu

Plasenta previa ileri haftalarda teşhis edilebilen bir şey. Kesenin aşağı yerleşmesi bambaşka bir şey. Eğer size bu teşhisi bi doktor koyduysa kesinlikle değiştirin. Onun haricinde mümkün olduğunca uzanın. İlişkiyi kesin ve ağır şeyler kaldırmayın. Doktorunuz başka bir randevu verdi mi
10gün sonra tekrar gel dedi ama ondan sonra o doktora gitmeyi düşünmüyorum. Devletten devam edeceğim

Back
X