merhaba ,öncelikle geçmiş olsun benim de gebeliğim plasenta previa olarak başladı.bebeğin eşi rahim agzını önden tamamen kapatmıstı,dikkat edin böyle durumlarda plasenta yapışma sorunları da beraberınde görülüyor daha önceden kürtaj ya rahim içi başka işlemleriniz varsa.mesela benım karnımda bebeğim 2 defa öldüğü için 2 defa kürtajım vardı.Prof.dr.İsmail Özdemir o yüzden olabileceğini söyledi.Öncelikle kendine bir doktor belirle ve her zaman ona ulkaşabilmen çok öenmli.Benim kız kardeşimin doktoru yazın tatile gideceği zaman hastalarını erkenden amelıyat edip gitmişti sonra takıp olan herksın aynı anda amelıayata girdiğini görünce anlamıstı olayı ve iş işten geçmişti.Her ne ise sen su anda riskli gebelik oldugun için kendini perinatolojide takip olabileceğin bir merkeze git.Prof.dr.İsmail Özdemir hem perinatolog hem de hastalarının hemen rahmın alınacak diye korkutmak yerıne eğer gerek görürse ameliyatta alacagını anlatarak sizin güvenınızı kazanarak gebeliğinizin güzel gecmesini saglıyor.Benim doktorum psıkolojımı ıyıce bozmustu ki sonra ismail hoca ile tanıstım.ona amelıyat olan baska hastalarla da sıra bekledıgım zaman tanıstım ve hepsı de cok memnun idi.kanuni sultan süleyman hastanesınde calıstıgı için evımıze uzaktı fakat her gittiğimizde dualarla yanından ayrıldım.şimdi kızım saglıklı ve rahmımı almadan atlattım o zamanları cok sukur.herkese kendısını tavsıye edıyorum çünkü bir kadın ıcın rahmının alınması cok yıpratıcı .bu hastalık kanser nedenıyle alınır allahın takdırı birşey diyemem ama doguma gıren bır annenın rahmını de bırakıp cıkması cok yıpratıcı.o yuzden ben doktorumu tavsıye ederım.Allah yardımcınız olsun.dinlenın ilişkiye girmwyin,bol su ıcın ,kabız kalmayın sevgiler.