Plesentaaaaa:(

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
36
Ankara
Bugün doktora gittim.Doktor bebeğin çok sağlıklı olduğunu ancak plesentada önceki dönemlere ait bir kaç kanama olduğunu söyledi.Bunun çok önemli olmadığını plesentanın büyüdükçe bunu tolere edeceğini söyledi.Ben yinede korkuyorum bişey olur diye.Bunu yadaşayan varmı :(

Bugün doktora gittim.Doktor bebeğin çok sağlıklı olduğunu ancak plesentada önceki dönemlere ait bir kaç kanama olduğunu söyledi.Bunun çok önemli olmadığını plesentanın büyüdükçe bunu tolere edeceğini söyledi.Ben yinede korkuyorum bişey olur diye.Bunu yadaşayan varmı :(

Geçmiş olsun, gönlün ferah olsun, korkma umarım geçer. Kendini fazla yorma yeter. Kanama riski olanlarda en önemli şey kendini yormamak. Bende hem plasenta previa hem de ayrıca kanama bölgesi var. Doktor bana yürüyüşü bile yasakladı. Şu an hep yatıyorum, bu güne kadar aklıma hiç kötü ihtimal getirmedim sadece kendime iyi bakıyorum. Kötü düşüncelerinden bebek de etkilenir, kendine dikkat et :)

merak etme
bende de var o kanamalardan
kanama plesentayı bağlayan yerde değilse ve dışarı kanama şeklinde atmıyorsa korkmana gerek yok
yaklaşık 5-6 hafta önce ilk kez gördü hala bir değişiklik yok aynen duruyor

Back
X