Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sağlıkla büyüsün minik kuzucukCanım aynı durumu ben de yaşadım. Plasenta aşağıdaydı ve çıkışa yakındı. Tamamen çıkışı kapatıyordu. Ama 26. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var o yüzden teşhis koymadılar.
22. Hafta gibi biraz yukarı çıktı ama yine aşağıdaydı. Ama tamamen çıkışı kapatmıyordu. Benim 22. Haftaya kadar kanamalarım oldu ama bu beklenen bir şey. Dikkat etmen gerekiyor. Kendini yormamalısın. Doktor söylemiştir belki. Bazı yasaklamalar oluyor.
Sezeryan olmam gerekti normal doğum bizim için riskli. 37. Haftada planlı sezeryanla doğum yaptırıyorlar. Benim öyle oldu. Ama sancın ya da suyun gelir ise son zamanlarda hiç oyalanma. Herşey güzel oluyor merak etme bebeğim sağlıkla doğdu çok şükür.
Rica ederim. Üstten bakıyorlar gerekli olmadıkça. Fitil veya ağızdan progestan hormonu içiliyor devamlı. Onun dışında eş ile beraber olma, yorulma, iş yapma yasak. Çıkar ise kendiliğinden çıkar. Kanama olur ise doktor hastaneye gelir özel ise. Ben o şekilde iki kez yattım. Kontrol altında olması iyii oluyor.Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sağlıkla büyüsün minik kuzucuk
Peki her kanamanız olunca acile mi gittiniz ne yaptılar bende acil durumda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum vajinal ultrason da riskliymiş galiba . Fitil veya ekstra ilaç kullanmış mıydınız bununla ilgili yoksa kendiliğinden yukarı çıkma mı oluyor ?
Evet yasaklamaları söyledi doktor ağır kaldırma filan dedi detaya pek fazla inmedi açıkçası
Anladım tekrar teşekkür ediyorumRica ederim. Üstten bakıyorlar gerekli olmadıkça. Fitil veya ağızdan progestan hormonu içiliyor devamlı. Onun dışında eş ile beraber olma, yorulma, iş yapma yasak. Çıkar ise kendiliğinden çıkar. Kanama olur ise doktor hastaneye gelir özel ise. Ben o şekilde iki kez yattım. Kontrol altında olması iyii oluyor.
Size de geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yanıtınız için teşekkür ederim. Benim de bebeğin ayakları tam Plesenta üstünde zıpladıkça baskı hissediyorum şimdi anksiyete oluştu kanama olacak mı diye düşünüp duruyorum düşünmek istemiyorum ama yeni yaşandığı için aklıma geliyor inşallah bende 30 lu haftalara kadar gelebilirim Allahın izniyle. Sizin daha zor yani çocukta varsa ..Merhaba. Benimde plasenta çıkışa yakın. Çok aşağıda. 11 le 16 hafta arasi kanamalarım oldu ama kanama alanı vardı o yüzden kanamam olmuştu. Her kontrole gittiğimde riskli bebekte plasentada çok aşağıda dikkat et ani kanaman olabilir diyor Dr. Ama şükür olmadı. Bebek gerçekten çok aşağıda resmen vajina içinde hareket ediyor gibi bazen. Ben çok dikkat edemiyorum yani hamileligimi yatarak geçirmedim küçük çocuğum olduğu için. Şuan 31 haftalik oldum. İnşallah seninkide bu haftalara gelir
Evet daha oda bebek denilebilir. 17 aylık bile olmadı. Stres yapma olabildiğince dikkat et. Sen elinden geleni yap. Gerisini Allah'a bırak. Yaşayacak olan her türlü yaşıyor. İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaSize de geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yanıtınız için teşekkür ederim. Benim de bebeğin ayakları tam Plesenta üstünde zıpladıkça baskı hissediyorum şimdi anksiyete oluştu kanama olacak mı diye düşünüp duruyorum düşünmek istemiyorum ama yeni yaşandığı için aklıma geliyor inşallah bende 30 lu haftalara kadar gelebilirim Allahın izniyle. Sizin daha zor yani çocukta varsa ..
Kesinlikle çok haklısınız sağolunEvet daha oda bebek denilebilir. 17 aylık bile olmadı. Stres yapma olabildiğince dikkat et. Sen elinden geleni yap. Gerisini Allah'a bırak. Yaşayacak olan her türlü yaşıyor. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
3 sezeryanınızdan kaçıncısında bu sorunu yaşadınız ? İlkinde olursa diğerleri de sıkıntılı geçer diyorlar.bebeğim 16 aylık..3. kez sezeryan oldum..ben de aynı sorunu yaşadım..12 haftalıkken söylemişti..hiç kanama olmadım,,ama sık sık ağrılar çektim...
doktor 10 dakika ayaktaysan 5 dakika mutlaka otur..3 kilo bile kaldırma,uzun yürüme,kendini yorma dedi kısacası..elbette bu kadar sorumluluğun içinde hiç birini yapamadım ama sorunsuz kucağıma aldım..bol bol dinlenin stres yapmayın..bitki çaylarından da uzak durun..sağlıkla kucağınıza alın inşallah
3. de..evet diğerlerinde de yaşama olasılığı yüksek..dikkatle aşılabilir..özellikle ayaktayken ağrı hissediyorsanız o an ne yapıyorsanız bırakıp yatın..9 ay aynı doktora gittim her gittiğimde de doktor hiç dinlenmemişsin demişti3 sezeryanınızdan kaçıncısında bu sorunu yaşadınız ? İlkinde olursa diğerleri de sıkıntılı geçer diyorlar.
İnşallah benim de sizinki gibi sorunsuz geçer ağrı hep vardı alıştım sağlıklı olsun da sabrederiz diğerlerine .. Teşekkür ederim yanıtınız için
Evet haklısınız çok teşekkür ederim3. de..evet diğerlerinde de yaşama olasılığı yüksek..dikkatle aşılabilir..özellikle ayaktayken ağrı hissediyorsanız o an ne yapıyorsanız bırakıp yatın..9 ay aynı doktora gittim her gittiğimde de doktor hiç dinlenmemişsin demiştianlıyorlar bazıları...bu işin başı sonu kendimizi yormamak..inşallah hayırlısı ile geçer gider kalan günleriniz
rica ederimEvet haklısınız çok teşekkür ederim
Evet dün öğrendik nerden bildinizrica ederimkızınız mı olacak
6. his diyelimEvet dün öğrendik nerden bildinizama zor gördük vajinal muayenede gördü doktor ayakları o kadar aşağıdaydı ki plesantanın hemen üstünde kalmış bağdaş kurmuş göstermiyordu
Evet sanki oturuyordu yavrucak haha doğrudur benim ilk olduğu için kız da olsa erkek de olsa fark etmiyor ama anaokulu öğretmeni olduğum için kız çocuk ile erkek çocuk arasındaki farkı fazlasıyla biliyorum, yaşadım dibine kadar6. his diyelimoturacak yer bulmuş kendine hazır dünya da tatlıdan daha tatlı birşey varsa o da kız çocuğu iki erkekten sonra bunu dediğim kendimden utanmıyorum erkek anneleri anlar hayırlısıyla doğsun inşallah prensesiniz...
yaa o zaman bilmemek imkansız bir tane değil bir sürü çocuk bir aradalarEvet sanki oturuyordu yavrucak haha doğrudur benim ilk olduğu için kız da olsa erkek de olsa fark etmiyor ama anaokulu öğretmeni olduğum için kız çocuk ile erkek çocuk arasındaki farkı fazlasıyla biliyorum, yaşadım dibine kadarGerçiii bazı kızçeler erkolara taş çıkartıyorlar çok nadir olsa da
Çok doğru söylediniz gerçekten sizin kız şanslı 2 tane abisi var artık ne derler sırtı yere gelmez miydi neydiyaa o zaman bilmemek imkansız bir tane değil bir sürü çocuk bir aradalarerkeklerin doğasında var bu hiperaktiflik üçüncü de erkek olsaydı ben yoktum kız çocukları da bence aile yapısından ötürü biraz çoşuyorlar millet olarak çok el üstünde tutuyoruz daha bir kıymet veriliyor,hayır denilmiyor,o kadar fark ettim ki bunu kızım doğduğundan bu yana en çok kullandığım kelime hayır oldu
artık şanslı mı şanssız mı büyüdüğü zaman göreceğizÇok doğru söylediniz gerçekten sizin kız şanslı 2 tane abisi var artık ne derler sırtı yere gelmez miydi neydiSağlıkla büyüsün kuzucuklarınız
Siz kuş ve balıkta mı besliyorsunuz aynı zamanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?