• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plokistik overli olupta ilaçla tedavide sonuç alamayanlar

sever

iyiki varsınız canlarımmm
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.214
11
116
42
İstanbul
arkadaşlar merhaba
pcolu olup ilaç tedavisinden sonuç alamayıp tüp bebeğe yönlendirilen ve hamile kalan arkadaşlar varmı merak ediyorumm lütfen yazarmısınız

canım ben 5 ay klomen kullandım ama yumurtam büyümedi malesef.geçen ay iğne tedavisi + aşılama yapıldı ama tutmadı hemen umutsuzluğu kapılma benim yumurtalarım çatlamamış ondan tutmamış.pregnl 10.000 vurundum ama çatlatamamış..moralini yüksek tut kafandan at bebek meselersini inan çok etkiliyo.ben göbekten iğne vurunuyodum hiç fayda etmedi ama vururken çok düşünüp kafama takıyodum.sonra kalçadan menogonla devam ettik ilk vurunduğum gün deim biliyorum bu da fayda etmicek die aman sıkıldım artık iğne falan yok dedim.bi gittim 3 yumurtam büyümüş.yani kafandan atmadığın sürece tedaviden pozitif sonuç bekleme...allah yardımcımız olsun biran önce 1 tanecik olsun vewrsin

Ben 1 sene tedavi gördüm 7-8ay klomen ona keza oviterelle veya preglyn yanında glifor estrofem ve corasprin aklınıza gelebilecek hormon ilaçları ve artık bünyemin iflas edecek duruma geldi Benim yumurtalarım glifor ve estrofem yardımıyla çok güzel büyüyorlar ama malesef aşama kaydemedik nasip herşey

Back
X