Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün aynı nedenle konu açacaktım.Ben de aynıyım.Bambaska bir kişilige dönüşüyorum.İkinci doğumumdan sonra daha da kötü oldu.Ruhen ve bedenen cokuyorum.Dr a gitmeyi düşünüyorum.
Bir de bir üye yazmış, çay varmış onu da demeyeyim.
Bakın F Fatma Aliye bu mesajı da okuyun istedim deneyelim:)O donemde abur cuburu kesin tuzu azaltın. Faydasını goreceksiniz![]()
Sabah sabah güldürdün beniHanımlar ben de eskiden kotex'ciydim hele şu uzun ve gece versiyonları muhteşemdi. Ama şimdi diğerlerinden hiçbir farkı kalmadığını görüyorum. Orkid, molped, kotex vs gibi ürünler benim gözümde bim'deki scarlett ped ile aynı. Hepsini kullandım cidden aynı. Ben de çareyi evdeyken ucuzundan bebek bezi -aylarca yetiyor-(yine bimden) dışarıdayken scarlett in gece versiyonunu kullanmakta buldum. Maddiyattan da kar oldu bana öğrenciyim yahu
![]()
ben de öyleyim sanırım hormonlar değişirken sinirlerimiz fazla zorlanıyor.Hayıt tohumu içmek iyi gelirİyi hafta sonları herkese
Hanımlar problem şu ki normalde de regl tarihim yaklaştıkça bana aşırı sinir, sağa sola durduk yere çatmalar, değişik ve saçma sebeplerden kavga çıkarmalarım
Bunun beraberinde gelen aşırı duygusallık. Kendi kendime sinirlenip kendi kendime ağlıyorumHem de hönkürerek başıma çok büyük felaket gelmiş gibi
Bu duyguları öyle belirgin yaşıyorum ki arkadaşlarım regl tarihinde olduğumu anlıyorlar, hadi onlar anlasın neyse erkek arkadaşım da anlıyorYine ona çattığım sırada ''neyse şu birkaç gün geçsin düzeleceksin'' demişti nasıl utandım
En sonunda çocuk Şener Şen gibi topuklarını totosuna vura vura benden kaçacak
Şu son günlerde kendime, çevreme ve sayemde peygamber sabrına erişmiş erkek arkadaşıma çektirdiğimi bir ben bir Allah bilir
Herkeste böyle duygu değişimleri oluyor ama benimki çok belirgin ve eziyet resmen elimde değil
Sizde de böyle mi, nasıl çözüm buldunuz