PMS döneminde canavara dönüşmem

Ben de bugün aynı nedenle konu açacaktım.Ben de aynıyım.Bambaska bir kişilige dönüşüyorum.İkinci doğumumdan sonra daha da kötü oldu.Ruhen ve bedenen cokuyorum.Dr a gitmeyi düşünüyorum.
Bir de bir üye yazmış, çay varmış onu da demeyeyim.

O donemde abur cuburu kesin tuzu azaltın. Faydasını goreceksiniz:KK51:
Bakın F Fatma Aliye bu mesajı da okuyun istedim deneyelim:)

Adet donemlerimizde kiz arkadaslarimla konusuyoruz. Ofkemizi, uzuntumuzu paylasiyoruz :KK70:birbirimize adetsin ondan boylesin diyerek vsvs rahatlatiyoruz. Normal hallerimizi bildigimiz icin.. İyi geliyor. Tavsiye ederim. Erkekler anlamiyor halimizden bizde o gunlerde birbirimize daha bi destek cikiyoruz napalim :KK53:

Papatya çayı demleyin kendinize gevşetir biraz
Tatlı diil yoğurt rahatlatır ve guzel kokular taze nane vanilya tutsu tavsiye etmem
Bizzat vanilya çubuğunu ve naneyi kokla yın
İlik bir dus nemlendirici vücut losyonu karın masajı
Birde doğa sesleri dinleyin
Bana ateş böceği sesleri yağmur ve fırtına çok iyi geliyor

Geçen ay ilk defa yaşadım bende bu durumu. Hiçbir neden yokken hep sinirliydim. Kimsenin bana bir şey demesini,sormasını falan istemiyordum. Alınganlık,agresiflik,sinirlilik falan. Sık sık ağladım bide sinirden. Nedenini ve çaresini öğrenebilsek keşke

Bende ne zaman depresyona girsem,ufacık sorun gözümde dev gibi gözükse,sık sık ağlamaya başlasam takvimi açıp bakıyorum ki regl olmama az kalmış :eğlence:

Hanımlar ben de eskiden kotex'ciydim hele şu uzun ve gece versiyonları muhteşemdi. Ama şimdi diğerlerinden hiçbir farkı kalmadığını görüyorum. Orkid, molped, kotex vs gibi ürünler benim gözümde bim'deki scarlett ped ile aynı. Hepsini kullandım cidden aynı. Ben de çareyi evdeyken ucuzundan bebek bezi -aylarca yetiyor-(yine bimden:KK70:) dışarıdayken scarlett in gece versiyonunu kullanmakta buldum. Maddiyattan da kar oldu bana öğrenciyim yahu:KK70:
Sabah sabah güldürdün beni :D nasıl kullanıyorsun onu :D

İyi hafta sonları herkeseEn Büyük TÜRKİYE
Hanımlar problem şu ki normalde de regl tarihim yaklaştıkça bana aşırı sinir, sağa sola durduk yere çatmalar, değişik ve saçma sebeplerden kavga çıkarmalarım:KK11:
Bunun beraberinde gelen aşırı duygusallık. Kendi kendime sinirlenip kendi kendime ağlıyorum :olamaz: Hem de hönkürerek başıma çok büyük felaket gelmiş gibi:KK70:
Bu duyguları öyle belirgin yaşıyorum ki arkadaşlarım regl tarihinde olduğumu anlıyorlar, hadi onlar anlasın neyse erkek arkadaşım da anlıyor:olamaz: Yine ona çattığım sırada ''neyse şu birkaç gün geçsin düzeleceksin'' demişti nasıl utandım:kızgın: En sonunda çocuk Şener Şen gibi topuklarını totosuna vura vura benden kaçacak :confused:
Şu son günlerde kendime, çevreme ve sayemde peygamber sabrına erişmiş erkek arkadaşıma çektirdiğimi bir ben bir Allah bilir:bicak:
Herkeste böyle duygu değişimleri oluyor ama benimki çok belirgin ve eziyet resmen elimde değil
Sizde de böyle mi, nasıl çözüm buldunuz
ben de öyleyim sanırım hormonlar değişirken sinirlerimiz fazla zorlanıyor.Hayıt tohumu içmek iyi gelir

bende adetken kötü oluyordum ya kansızlıkta tuz biber ekiyordu o psikolojiye.

:))

kadınlara-regl-misin-diye-sorduğunda-çıldırmaları_1485813_m.webp

Bende aynı durumdayım hatta sevgilimi çok kötü haşladım hafta sonu barışırmıyız bilmiyorum 7 yıllık ilişkimi bu durum bitirecek korkuyorum

Bende hiç öyle olmuyor bu çok fazla olanları da anlamıyorum.sanki biraz abartıyor gibiler.sizin için söylemiyorum.herkeste bir gerginlik olur ama bazıları bu duruma sartlandırıyor kendini sanki ve daha da salıyor kendini gibi.papatya çayı falan için sakinlestiriyor

bende maalesef öyleyim, pms döneminde çevremdeki herkese kök söktürüyorum ama bunu istediğimde de frenleyebiliyorum bence frenlemek kendi elimizde bu duyguları..

ayy. ne güzel konu oldu bu. bi ara yine açılmıştı böyle bir konu..
bi de bende 2 hafta böyle. bi hafta regl sürse, ee bi hafta insan, kalanında canavar mı olucam ben.
ben de takipçisiyim konunun. papatya melissa harici önerisi olan varsa denemeye hazırım...

Back
X