pms huysuzluğu

funda343

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
19
9
6
arkadaşlar merhaba, bir derdim var:( adet olmaya yakın çok huysuz oluyorum ve nazım eşime geçtiğinden sanırım onu biraz üzüyorum. gerginlik çıkardıktan sonra aklım başıma geliyor, ama eşimin siniri çabuk geçmiyor :( adet zamanı ve adet olmaya yakın kullandığınız bitkisel ürünler var mı? :(

Ben bu huysuzluğun kadınlar tarafından psikolojik olarak abartıldığını düşünenlerdenim. Tamam hormonlar coşuyor ama birden deliye döndürecek kadar olamaz herhalde ya. Yahut bana birşey olmuyor diye ahkam kesiyorum, bilmem. Neyse çikolata yiyelim :kk77:

Maalesef bende de ayni durum soz konusu.. 1 hafta kala basliyor huzursuzluk. Resmen yan baktin kavgasi cikariyorum:işsiz: papatya cayi iciyorum ama pek etkilemiyor.

En etkili çözüm eşinle konuşup bu durumu anlatman hormonların insanın dengesini bozduğunu Fazla alıngan olduğunu böyle durumlarda söylediklerini ciddiye almamasını söyle. Sonuçta oda kırılıyor ve bazen erkeklerin kırgınlıkları bizimkilerden ağır olur. Ve onu kırdığını hissettiğin an özür dile kontrol edemediğini söyle. Belli bir süre sonra büyür sürekliyse taşınabilir bu durumlar bende hamilelikte çıktı bu durum hele ilk dönemler öyle ağır konuşuyordum ki bu ben miyim diye soruyordum kendime ki eşimin tırnağına kıyamam o kadar anlayışlıdır ama çıldırtmayı başarıyordum. Sonra oturup anlattım haddimi aştığımda beni uyar dedim oda bana her delirdiğimde hormonlarına sahip çık deyip işi gırgıra vurmaya başladı böyle böyle aştık belki size de iyi gelebilir

belirtiler başlamadan uyarıyorum "koru kendini benden" aynen cümle bu. en başında neden ve nasıl olduğunu anlattığım için artık normal zamanda huysuzluk yapsam bile yaklaştı galiba diyo adam. öğrendi ama hala kırıldığı zamanlar oluyor. zaten ben karşımdaki insanı daha kırarken üzülmeye başlıyorum yani hem sinirimden kalbini kırıyorum hem dönüp kendime kızıyorum. şimdi farkettim de kendime garezim mi var ne o_O

Back
X