Aynen öyle canım benim, hak eden kazansın.O zaman hem sunum hem bilenen tarif diyebiliriz.
Bundan sonraki yarismalarda bilinen tarif yapacam bende.
Acmayi severim bende pogacayi da ama yiyemem o ayri mesele.
Bizim kaptan beni vurur @tuzsuz_ruh
Ne diyelim hak eden kazansin.
Reflüm var canım. Mayalı, şekerli, kabarma tozu ve vanilyalı şeyler direk reflümü azdırıyor.Bu arada midende ne sorun var ki @yasminsay
Dolaniyordur gorunce gelir
Evet dogru onlar kotu yapiyormus. Gecmis olsun.Reflüm var canım. Mayalı, şekerli, kabarma tozu ve vanilyalı şeyler direk reflümü azdırıyor.
Sağolasın canım benimDolaniyordur gorunce gelir
Evet dogru onlar kotu yapiyormus. Gecmis olsun.
O zaman hem sunum hem bilenen tarif diyebiliriz.
Bundan sonraki yarismalarda bilinen tarif yapacam bende.
Acmayi severim bende pogacayi da ama yiyemem o ayri mesele.
Bizim kaptan beni vurur @tuzsuz_ruh
Ne diyelim hak eden kazansin.
Canimmmmm geldim yani bazen unutuyorum burayı da uykum kaçtı dolanırken gördüm etiketini de malum takım ev eş derken kendime vakit kalmıyor nasilsin
Kuzummm teşekkür ederim çok sağolBen bu sefer emeğe verdim kızlar.. emek derken hepimiz çok emek verdik ama @tuzsuz_ruh ekşi maya için çok uğraşmış .. maya ile uyuyup uyanmış :)) sunumu da beğendimonun dışında ki bütün tarifler otlu poğaça hariç klasik mayalı poğaça. İnceledim de tarifler falan hep aynı.. sunumlar ile fark oluşturduk
Yorgun savaşçı gibiyim, sürekli bir koşturmaca halindeyim canım benim. 2 ev taşıyacağız ramazana kadar. Tadilattı, toplanmaktı derken akşamları pert oluyorum.Canimmmmm geldim yani bazen unutuyorum burayı da uykum kaçtı dolanırken gördüm etiketini de malum takım ev eş derken kendime vakit kalmıyor nasilsin
Ayyy y Allah kolaylık versin canım tek başına ev toplayıp yerleştirmiş biri olarak nasıl birşey olduğunu bilirim ki yakın zamanda yine toplayacağım Allah yardımcın olsun gerçekten senin durumun daha zor inşallah bir an önce atlatırsınYorgun savaşçı gibiyim, sürekli bir koşturmaca halindeyim canım benim. 2 ev taşıyacağız ramazana kadar. Tadilattı, toplanmaktı derken akşamları pert oluyorum.
Sana da Allah kolaylık versin, fakat özletme kendini.
Sağolasın kuzumm, temennim bir an evvel bitmesi yönünde, inşallah bitecek.Ayyy y Allah kolaylık versin canım tek başına ev toplayıp yerleştirmiş biri olarak nasıl birşey olduğunu bilirim ki yakın zamanda yine toplayacağım Allah yardımcın olsun gerçekten senin durumun daha zor inşallah bir an önce atlatırsın
Oyy sağol kuzum gelirim elbet seni de beklerim takıma muhabbete vakit bulduğunda gel
Bende eksi mayaya verdim. Bu kategoriyi degerlendirirken emegi goz onunde bulundurdum. Herkesin emegi buyuk ama eksi maya bir sanattir yaBen bu sefer emeğe verdim kızlar.. emek derken hepimiz çok emek verdik ama @tuzsuz_ruh ekşi maya için çok uğraşmış .. maya ile uyuyup uyanmış :)) sunumu da beğendimonun dışında ki bütün tarifler otlu poğaça hariç klasik mayalı poğaça. İnceledim de tarifler falan hep aynı.. sunumlar ile fark oluşturduk
Klasik mayalı poğaçamıBen bu sefer emeğe verdim kızlar.. emek derken hepimiz çok emek verdik ama @tuzsuz_ruh ekşi maya için çok uğraşmış .. maya ile uyuyup uyanmış :)) sunumu da beğendimonun dışında ki bütün tarifler otlu poğaça hariç klasik mayalı poğaça. İnceledim de tarifler falan hep aynı.. sunumlar ile fark oluşturduk