BU NEYSE DE GEÇEN SEFER SÜTLÜ TATLILARDA DA ÇOKTU DİYET TOPİĞİNDEN .Triliçeyi yapan 1 dilim eşine ayırmış kursa göndermişti,irmikli tatlıyı yapan komşularına,sütlacı yapan yine yememişti ,çoğu yine aynı,ama bi deynepnaz vardı galiba nuriye yapmıştı yemiş 3 dilimYediler mi acabaBen dayanamazdim
Verdim ,yoksa oylamayı göremiyorum ,çatlarım görmezsem@deynepnaz sen kullandin mi oy, kime verdin?
Ahahaha ayni bensin senBU NEYSE DE GEÇEN SEFER SÜTLÜ TATLILARDA DA ÇOKTU DİYET TOPİĞİNDEN .Triliçeyi yapan 1 dilim eşine ayırmış kursa göndermişti,irmikli tatlıyı yapan komşularına,sütlacı yapan yine yememişti ,çoğu yine aynı,ama bi deynepnaz vardı galiba nuriye yapmıştı yemiş 3 dilim
Not:Caps Lock açık kalmış ,banane düzenlemeyeceğim.
Ben tahmin etmiştim ,sodalı poğaça da atağa geçer diyordum ama olmadı
Sorması ayıp olmasın kaç kilosun?Ahahaha ayni bensin senValla o kadar yapip nasil yemeyeyim. Gozume uyku girmez iste bu yuzden dobiskoyum
@deynepnaz sen kullandin mi oy, kime verdin?
Benim uc favorim vardi mayali puf pogaca spiral ve eksi maya ucude ataga kalkamadi henuzBen tahmin etmiştim ,sodalı poğaça da atağa geçer diyordum ama olmadı
Burda soyleyip rezil etmeyeyim kendimi yaSorması ayıp olmasın kaç kilosun?
Az önce yazsaydın da aramasaydım yaKahvaltimi duzgun yapamadim hala açımO yuzden resimlere baktim ve canimin cektigi pogacaya oy verdim. olsa da yesek. @Hazal
Geçen sene görmüştüm kısa saçlı fotonu,abartığın gibi değilsindir kesinBurda soyleyip rezil etmeyeyim kendimi ya
Iste yaziyordum o ara.Az önce yazsaydın da aramasaydım ya
Bol şans diliyorum ☺Canım benim eminim uğur getirceksindir
Yine nereye koymusum fotografimi ben salakGeçen sene görmüştüm kısa saçlı fotonu,abartığın gibi değilsindir kesin
Ben baktım valla :))Kazen de oyumu verdim yazmış,benim gibi merak edip tek tek bakan var mı?
Kilonu söylemezsen söylerimYine nereye koymusum fotografimi ben salakHayir bir de hatirlamiyorum ha Ay neyse soyleme burda. Desifre olcam salak gibi.
Nerdesin be abi :))@Nevreste nevoşş
Vay hayin domdomKilonu söylemezsen söylerim
Hem diyet yarışmasında olup,hem katılanlar var
Tanıdığım en az 5 tane var mesela bu kategoride
Yediler mi acabaBen dayanamazdim
BU NEYSE DE GEÇEN SEFER SÜTLÜ TATLILARDA DA ÇOKTU DİYET TOPİĞİNDEN .Triliçeyi yapan 1 dilim eşine ayırmış kursa göndermişti,irmikli tatlıyı yapan komşularına,sütlacı yapan yine yememişti ,çoğu yine aynı,ama bi deynepnaz vardı galiba nuriye yapmıştı yemiş 3 dilim
Not:Caps Lock açık kalmış ,banane düzenlemeyeceğim.
O yuzden resimlere baktim ve canimin cektigi pogacaya oy verdim.