Neler duyuyorum böylehadi yaa
ben bakarken bile dayanamadım, yapıştım bilgisayara
sütlü tatlı yine neyse, hamurişi sıcak sıcakken 3 tane de kesmez insanı
aynen
herkeslerin ellerine sağlık, keşke oylarımızı tadıp verebilsek
Ban yemıştım 1 gun@Sidelya95 nın da telefonunun bozulacağı zamanı buldu
Gerçi sık sık girince mi daha heyecanlı,acaba oylama ne halde diye merakta kalma mı bilemedim
Sadece ölüyor muydun?Ban yemıştım 1 gun
Ölüyodum
Sizde benım arkamdan konusmasaydınızSadece ölüyor muydun?
Benle @Nevreste ye saydırdığını unuttun mu?
Geç beni bacımSizde benım arkamdan konusmasaydınız
18 oldumSana yaklaştım @yasminsay
Sunumu yapamadınn yınee senın tarifi ben yapsaydım çok iddalıyım 1. olurdum .Geç beni bacımumutsuz vakayım ben
Ben daha ne yapayım, bu yarışma için?
Aslında, en iyisi hiçbir şey yapmamak galiba.
Sunumu beceremediğim için, inan hiç hevesim kalmadı zaten.Sunumu yapamadınn yınee senın tarifi ben yapsaydım çok iddalıyım 1. olurdum .
Sidelya çok güzel sunum yaptı .
Çok çok sağ ol canım benim :) afiyet olsun canım benim, beğendin mi tarifimi?Suan peynirli rulo pogaca esliginde oylamayi takip ediyorum @MAL KABUL tarifini yaptim 2 gun once yarim olcu yaptim ben son kalanlari yiyorum
Neler duyuyorum böyle,sen de diyet takımındanmışsın hem de, takımının kaptanını etiketleyip bunları okutmam lazım
Beğendim canım tarifi için teşekkürler :)Çok çok sağ ol canım benim :) afiyet olsun canım benim, beğendin mi tarifimi?
Sen yine iyisin ben napiyimSunumu beceremediğim için, inan hiç hevesim kalmadı zaten.
Eğlenmek amaçlı katılıyorum fakat, bu oylama işi stres yapıyor bende.
En iyisi, birkaç kategori ara vermek, görsellik benim harcım değil artık tamamen kanaat getirdim.
sanirim evet yavas ilerliyor sadece görsele degil emege asamalarida degerlendirmek gerekir diye dusunuyorum haksizmiyimKatmer pogacanin sessiz ama emin adimlarini duyuyormusunuz
@GurbetGuzeli
Ben pogacalardan cekilecegim en son Ramazan sofralarina katilip birakcam artik olmuyorsa zorlamanin anlami yok kacinci bu hep sonlardayim halbuki cokda lezzetli oluyor ama gorseli yok demekki yaptiklarimin.sanirim evet yavas ilerliyor sadece görsele degil emege asamalarida degerlendirmek gerekir diye dusunuyorum haksizmiyim
gondermek mumkun olsaydi keskeHepsinin tadına bakmak istiyorum
Hepsi birbirinden lezzetli görünüyor...
Maharetli hanımlar ellerinize sağlık...
Bitmedi henuz yarisma abla :)
- deniz_gunes
- hayalperest_81
- taylor
- Minel_ask
- _Ruzgargulu_
- tatlikedi
- canchu
- rudecute