- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Masallahi var kuzumunnn korkumdan uyuyamiyorum tetikteyimAhahhayok çok şükür ablamm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallahi var kuzumunnn korkumdan uyuyamiyorum tetikteyimAhahhayok çok şükür ablamm
Hadi bakalimBilmiyorum ya
Şimdi yapan arkadaşları zor durumda bırakmayayım![]()
Tesadüftür tabikiKızlar bişi dikkatinizi çekti mi?? Şu anda ekranda dönen reklamlarda yok manolya tatlısı, yok bisküvili muhallebi tatlısı, yok magnolia dondurma.. hep bu tarz reklamlar.. üstelik sunumlardaH E ninkins çok benziyo... tesadüf olabilir mi
![]()
Yoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmışKızlar bişi dikkatinizi çekti mi?? Şu anda ekranda dönen reklamlarda yok manolya tatlısı, yok bisküvili muhallebi tatlısı, yok magnolia dondurma.. hep bu tarz reklamlar.. üstelik sunumlardaH E ninkins çok benziyo... tesadüf olabilir mi
![]()
Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattıYoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmışbu ara moda ya bu tatlılar ondandır belki
Senin gül poğaçaların mı varKız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlartı..başlattı . Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))
OlabilirSenin gül poğaçaların mı var![]()
Demek öyleOlabilir![]()
Benimde dikkatimi çekti olabilir belki.burda en çok ne seviliyor yapılıyor diye bakarlar hadi inşallah hazır gül poğaçalar satılır :)Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattıH E Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))
Ya da karnıyarık poğaçaBenimde dikkatimi çekti olabilir belki.burda en çok ne seviliyor yapılıyor diye bakarlar hadi inşallah hazır gül poğaçalar satılır :)
Ya da karnıyarık poğaça![]()
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canımHanımlar süpersiniz tüm pogacalar harika görünüyorcanım çeker korkuma girip de bakamamistim şimdiye kadar tariflere
şimdiden iki favorim var bakalım oylamaya kadar ne degisik pogacalar gelecek :)
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canımLezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle
![]()
Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmınaNasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canımLezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle
![]()
Maşallah canım doğrudur tabi tam oyun zamanları en hareketli zamanları Allah kolaylık versin canım inşallahÇok şükür herşey yolunda canım dün biz kalp atışını duyduk darısıLezzetliCipetpet ime inşallah :) ilgi bekleyen bir minnoş daha olunca ister istemez zorlanıyor insan ama çok şükür rabbim güç kuvvet veriyor
![]()
:) ikiside kız olabilir belki içime öyle doğdu nedense hayırlı evlatlar olsunlar inşallahÇok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına![]()
Kız da erkek de çok güzel ama insan merak ediyor işte![]()
Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına
Kız da erkek de çok güzel ama insan merak ediyor işte![]()
Hadi bakalım tutacak mı tahmininMaşallah canım doğrudur tabi tam oyun zamanları en hareketli zamanları Allah kolaylık versin canım inşallah
:) ikiside kız olabilir belki içime öyle doğdu nedense hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Ayy canım çok teşekkür ederimOy oy yeni hamiş varmış burda rabbim tamamına erdirsin inşallah tatlım![]()