• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Kızlar bişi dikkatinizi çekti mi?? Şu anda ekranda dönen reklamlarda yok manolya tatlısı, yok bisküvili muhallebi tatlısı, yok magnolia dondurma.. hep bu tarz reklamlar.. üstelik sunumlarda H E H E ninkins çok benziyo... tesadüf olabilir mi :halay:
Yoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmış :D bu ara moda ya bu tatlılar ondandır belki

Yoksa gizemli dr. Outker bizim @He çıkarmış :KK70: bu ara moda ya bu tatlılar ondandır belki
Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattı H E H E Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))

Son düzenleme:
Kız en az 3 reklamda gördüm.. kesin burdan gördü çakallar... akım başlattı H E H E Durun benim gül poğaçalar bi birinci olsun o zmn görün şenliği :))
Benimde dikkatimi çekti olabilir belki.burda en çok ne seviliyor yapılıyor diye bakarlar hadi inşallah hazır gül poğaçalar satılır :)

Hanımlar süpersiniz tüm pogacalar harika görünüyor :KK68: canım çeker korkuma girip de bakamamistim şimdiye kadar tariflere :P şimdiden iki favorim var bakalım oylamaya kadar ne degisik pogacalar gelecek :)
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canım LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle :emir_bebek:

Nasıl geçiyor hamişliğin ilk haftaları canım LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet cinsiyetlerini çok merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle :emir_bebek:

Çok şükür herşey yolunda canım dün biz kalp atışını duyduk darısı LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ime inşallah :) ilgi bekleyen bir minnoş daha olunca ister istemez zorlanıyor insan ama çok şükür rabbim güç kuvvet veriyor :KK68:

Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına :KK48:
Kız da erkek de çok güzel ama insan merak ediyor işte :KK68::KK68::KK68:

Çok şükür herşey yolunda canım dün biz kalp atışını duyduk darısı LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ime inşallah :) ilgi bekleyen bir minnoş daha olunca ister istemez zorlanıyor insan ama çok şükür rabbim güç kuvvet veriyor :KK68:
Maşallah canım doğrudur tabi tam oyun zamanları en hareketli zamanları Allah kolaylık versin canım inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Ben de ablam gibi canım çekecek diye giremiyorum yemek kısmına :KK48:
Kız da erkek de çok güzel ama insan merak ediyor işte :KK68::KK68::KK68:
:) ikiside kız olabilir belki içime öyle doğdu nedense hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Back
X