teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık senin tarifte çok güzel sıkı rakipsinbende ev taşıyacağım ama vakit belli değil oturuyorum öyle kös kös taşınmaya alışkın olduğum için 1 günlük iş benim için eşim hadi desin yeter ki ama yorgunluğu sonra çıkıyor
mash sana
valla aliskin olmamak mi tembellik mi bilmiyorum ama oldum bittim artik yani. kollarim belim falan simdiden fena.
bi de iki kuzu var her ise mudahil:)
misal kanepe altlarini bosaltiyorum her odaya
dagitiyorlar, maymun gibi kaptiklarini goturup diger odada inceleyip orda birakiyorlar
1 isim 5 is oluyor sonra :))
mash sana
valla aliskin olmamak mi tembellik mi bilmiyorum ama oldum bittim artik yani. kollarim belim falan simdiden fena.
bi de iki kuzu var her ise mudahil:)
misal kanepe altlarini bosaltiyorum her odaya
dagitiyorlar, maymun gibi kaptiklarini goturup diger odada inceleyip orda birakiyorlar
1 isim 5 is oluyor sonra :))
Senden birşey beklemiyorum merak etme,ayrıca börek değil kek yapacağız bundan sonra
Canım iş yapıyorum,sıcak yoruldum galibaBirde memleketten misafir gelebilirHızlandım birden gerildim galiba
Senden birşey beklemiyorum merak etme,ayrıca börek değil kek yapacağız bundan sonra
Canım iş yapıyorum,sıcak yoruldum galibaBirde memleketten misafir gelebilirHızlandım birden gerildim galiba
Tabi canım bilmez miyimYoksa kesin katılırdın
Canım misafir yatılı ve kalabalık olabilirİşim bitsin önemli değil, ben haberim olmadan tüm evi dökmüştüm
Tabi canım bilmez miyimYoksa kesin katılırdın
Canım misafir yattılı ve kalabalık olabilirİşim bitsin önemli değil, ben haberim olmadan tüm evi dökmüştüm