Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
ben kaydirmaz botlarla katiliyim o zamn her ihtimale karsi
keske pasta olsaydi ,kek genis bi kategori degil genel olarak birbirine benzeyen tarifler hep.
pasta olarak kurgulamistim belki keklere katilmayabilirim
Sen katılmıyorsan ben katılırım kesin kek yemeyi çok sevmediğim için pasta olsun istiyordum ben

böyle bilgisayardan hiç olmuyor ki azcık yiyeydik iyiydi. sabah sabah da ne güzel giderdi hepsini pek beğendim. açken oylama yapmayın zor oluyor valla. gönlüm hepsine aktı resmen.

bana sürpriz yapma son dakikada bak

simdilik kararim net guvenebilecegim bi tarif bulamadim , pasta kategorisine hazirlik yapmistim, 15-20 gune tasiniyorum bi yigin isim var , haftaya mutfak esyalarini kolilemeye baslayacam .... ve daha bi suru sebebim var katilmama engel . amaaa beni benden alan gozlerimden kalp cikaracak bi tarif bulursam daglari asar katilirim senin ruzgar gulu muhtesem gorunuyor,soylemeden gecmeyyim.ellerine saglik

Sorma valla ne gezmek..ayaklarım ağrıyo..yaşlanmışım...eskiden olsa wuhuuuu sabaha kadar eğlence...
Yarın adaland a gitmeyi planlıyoruz bakalım kısmet
Var mı görmeden dönme diyeceğin yerler

kusadasinin heryeri ayri guzel,gezmeye deger. valla tavsiye edecegim yerler hala yerinde mi bilmem.8 yil oldu gitmeyeli .
senin bebis var mi ?

teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık senin tarifte çok güzel sıkı rakipsinbende ev taşıyacağım ama vakit belli değil oturuyorum öyle kös kös taşınmaya alışkın olduğum için 1 günlük iş benim için eşim hadi desin yeter ki ama yorgunluğu sonra çıkıyor

bütün yarismacilara basarilar dilerim

ben oyumu gecen gün verdim yorum yazmaya firsat bulamadim

nevosummmmmmmm haftaya yaninizdayim yaninizdayim derken alanya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…