Yok harbim seni öyle beceriksiz zannettinevooossssssssssssbak yakarım bu topiğiii
hadi yaa iyi ki vermemişler rezil olcaktım aleme
O sütlü tatlılar kraliçesiyok yok olur mu o madalyayı nasıl aldı hasbam.Malatyalı değilim 4 senedir burada görev yapıyorum ama gidiyorum bu sene siz Malatyalısınız öyle hatırlıyorum sanırım
kız ben bu nankörlere sütlü nuriye yaptım baklava açtım narin ellerimle yine yaranamadımyok yok olur mu o madalyayı nasıl aldı hasbam.Malatyalı değilim 4 senedir burada görev yapıyorum ama gidiyorum bu sene siz Malatyalısınız öyle hatırlıyorum sanırım
Yok harbim seni öyle beceriksiz zannettiDüzeltmeye çalışacağım
O sütlü tatlılar kraliçesi
Allah kolaylık versinEvet Malatyalıyım
Sütlü nuriye mi yapmıştıYok harbim seni öyle beceriksiz zannettiDüzeltmeye çalışacağım
O sütlü tatlılar kraliçesi
Allah kolaylık versinEvet Malatyalıyım
Aaaaa kraliçe yaptım seni daha ne istiyorsunkız ben bu nankörlere sütlü nuriye yaptım baklava açtım narin ellerimle yine yaranamadım
hahha vallahi bunu okumadan yazmıştım doğru bilmişimkız ben bu nankörlere sütlü nuriye yaptım baklava açtım narin ellerimle yine yaranamadım
heee kraliçe yaptınn itip kakıyon beniAaaaa kraliçe yaptım seni daha ne istiyorsun
hafızanda yer etmiş demek ki nöriyehahha vallahi bunu okumadan yazmıştım doğru bilmişim
ahh ahhh emeğe bak gözlerim yaşardı
Hiç iter miyim bitanemsin sen benimheee kraliçe yaptınn itip kakıyon beni
hafızanda yer etmiş demek ki nöriye
ahh ahhh emeğe bak gözlerim yaşardı
Aman o zaman kesin bakmayınbakmayım aman kızım olacak
Labneli Külah Poğaça'ya verdim oyumu, kime gittiyse hayırlı uğurlu olsun, pastaneye her gittiğimde aldığım bir poğaçayı burda görünce dayanamadım
Hepinizin elleri emeklerine sağlık tekrar tekrar, bol şans diliyorum
yaa nevoşumm sende benm bitanemsinnnHiç iter miyim bitanemsin sen benim
bunu gebelik bölümüne yazında örnek alsın hamilelerAman o zaman kesin bakmayınşimdi Harbi benim kız, ben buna gebeyim sarışın bir kadın gördüm ay ne kadar güzel kadın diye bakarken pos bıyıklı yekpare kaşlı bir adam geçti, sen o ara bu karnımda oyna, işte ne yaparsın evlat, atsan atılmıyor
esesimm hoş geldin kuzumm nasılsın
Yarışma pro için bi hayaldiyaa nevoşumm sende benm bitanemsinnn
bunu gebelik bölümüne yazında örnek alsın hamilelerama benmde içim güzel dimi annecimm
esesimm hoş geldin kuzumm nasılsın
oyyy canımm seni pro yapmıyolar mıııYarışma pro için bi hayaldi
Sana mı gitti oyumcoook tesekkur ederim
Mune duydunuzoyyy canımm seni pro yapmıyolar mıııağlama kız kıyamam sana al benm proluğum senin olsun
Kıyamam, sende mi yarışıyorsun Eses?Yarışma pro için bi hayaldi