kanki sen bana ver oyunu ben sana vereyim nasıl fikir ama4 5 oy kullansak ne olur kiay hepiciği harika görünüyor ama acıktım hadi 2 olsa ya 2 oy kullansak olmaz mı ne olur ki off off
kız poğaça yarışmasına diyet poğayala mı katılınırmış teknik hata yapmışsın bencebir tane bile oy almamışım ahh diyet yaktın beni be
sen mi yaptın onuyi yi afiyet olsunkulah pogacadan basla istersen
ben yarışmada yokum harbi ama bana illa oy vermek istiyorsan hakkım saklı kalsın lazım olurkanki sen bana ver oyunu ben sana vereyim nasıl fikir ama
yok kız, öyle ahım şahım iştahım yok. mesela en son kahvaltı yaptım ve 1 elma yedım. kahvaltıyıda 1 de yaptım düşün işte. acıktım galıba ondan hepsını yemek ıstedımhepsini miiiiisörrr bu ne iştahhh senin kız tosuncuk olcak he
Evet ablosum. .
En alttaki mayalı poğaça benimki. .
Tadı nefisti 1 günde bitti
aa ne tesadüf bende katılmadım zatenben yarışmada yokum harbi ama bana illa oy vermek istiyorsan hakkım saklı kalsın lazım olur
Ablam Hanım Abla'nın tarifi varAaa bak bu da iyi fikirmiş, tarif aynı mı oluyor?
Burdan tarif tırtıklayacağımda
katılmayacaklarını offf st: 42306484 .!.:kız poğaça yarışmasına diyet poğayala mı katılınırmış teknik hata yapmışsın benceben diyet adını görünce kaçıyorumda
İlk 3e girerim zannediyorum bakalım kısmet :)daha ilk gun esescim, onumuzdeki gunler tablo degisirde degisir.umudunu kaybetme hemen
bende açımm ya hepsini yemek istiyorumHmmm valla hepside harika görünüyor acıktım diye mi acaba
biliyorum işte karşılıklı hakkımız saklı kalsın balım böceğim sarışınım lazım oluraa ne tesadüf bende katılmadım zaten
iyimiş yaaa. kız ben kısacık bi hamilelik geçirdik 6 haftalık. onda bile hemen 2 kilo aldım ay nasıl iştahım açıldı. 9 ayı düşünemiyorumyok kız, öyle ahım şahım iştahım yok. mesela en son kahvaltı yaptım ve 1 elma yedım. kahvaltıyıda 1 de yaptım düşün işte. acıktım galıba ondan hepsını yemek ıstedım
Aaa bak bu da iyi fikirmiş, tarif aynı mı oluyor?
Burdan tarif tırtıklayacağımda
Ellerine sağlık canımbir tane bile oy almamışım ahh diyet yaktın beni be
Olsada yeseeek.bende açımm ya hepsini yemek istiyorum
biliyorum işte karşılıklı hakkımız saklı kalsın balım böceğim sarışınım lazım olur
6. hafta da mı acıkmaya başladıniyimiş yaaa. kız ben kısacık bi hamilelik geçirdik 6 haftalık. onda bile hemen 2 kilo aldım ay nasıl iştahım açıldı. 9 ayı düşünemiyorumfil yavrusu olurum herhal kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Kg yapmazdı benim poğaçaEllerine sağlık canımOyumu sana veriyorum Diğerleri çok kilo yapıyor
Bol şans diliyorum
sen mi yaptın onu