- Emoji Skoru
- 12.552
- Puanlar
- 298
bilmemki ben pek becereemem oyle duzen falan, bikere sekilleri bile buyuklu kuçuklu benilkilerin :)
ama tadi enfes :)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmemki ben pek becereemem oyle duzen falan, bikere sekilleri bile buyuklu kuçuklu benilkilerin :)
Tamam dua edelim kimse yapmasın
Fırınınız hayırlı olsunİyi günlerde mis kokulu,sağlıklı yiyecekler yaparsınız inşaallah
![]()
selam margamm, dokturuyoz mutfaklarda gordun muuSelam sekerler
bence şansını dene, o heyecanı bile yeter..bilmemki ben pek becereemem oyle duzen falan, bikere sekilleri bile buyuklu kuçuklu benilkilerin :)
Ellerin sağlık canımbilmemki ben pek becereemem oyle duzen falan, bikere sekilleri bile buyuklu kuçuklu benilkilerin :)
Henuz bakmadim yarin sakin kafa ile bakicam canim :) ellerinize saglikselam margamm, dokturuyoz mutfaklarda gordun muu![]()
Yok canım konudaki resimleriniz ile oylama yapıyoruz..Nevoşum oylama zamanı tekrar foto falan yollihcak mıyız sana
sende katılsana yqrışmamızaHenuz bakmadim yarin sakin kafa ile bakicam canim :) ellerinize saglik
Merhaba canım nasılsınSelam sekerler
hani anket için bi resim seçiosun ya onu biz seçebilio muyuz.Yok canım konudaki resimleriniz ile oylama yapıyoruz..![]()
Sayfanızdaki resimlerden hangisini isterseniz onu koyabilirimhani anket için bi resim seçiosun ya onu biz seçebilio muyuz.
bizim seçtiğimizi koysann![]()
tamam o zamnSayfanızdaki resimlerden hangisini isterseniz onu koyabilirim![]()
tamam o zamnoylama zamanı soylerim ben sana
![]()
NeE kadar ayrinticisin ya![]()
Az isim. Vsr bitrim yazarim![]()
ilkler önemsenir..
3. Ler 4.lerde umursamaz olurum artık![]()
Corc ne yaparsa ,ben karışmayacağım
CORC ile tanıştırayım![]()
![]()