Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanki sen bana ver oyunu ben sana vereyim nasıl fikir ama4 5 oy kullansak ne olur kiay hepiciği harika görünüyor ama acıktım
hadi 2 olsa ya 2 oy kullansak olmaz mı ne olur ki off off
![]()
kız poğaça yarışmasına diyet poğayala mı katılınırmış teknik hata yapmışsın bencebir tane bile oy almamışım ahh diyet yaktın beni be![]()
sen mi yaptın onuyi yi afiyet olsunkulah pogacadan basla istersen
![]()
ben yarışmada yokum harbi ama bana illa oy vermek istiyorsan hakkım saklı kalsın lazım olurkanki sen bana ver oyunu ben sana vereyim nasıl fikir ama![]()
yok kız, öyle ahım şahım iştahım yok. mesela en son kahvaltı yaptım ve 1 elma yedım. kahvaltıyıda 1 de yaptım düşün işte. acıktım galıba ondan hepsını yemek ıstedımhepsini miiiiisörrr bu ne iştahhh senin kız tosuncuk olcak he
![]()
Evet ablosum. .
En alttaki mayalı poğaça benimki. .
Tadı nefisti 1 günde bitti![]()
aa ne tesadüf bende katılmadım zatenben yarışmada yokum harbi ama bana illa oy vermek istiyorsan hakkım saklı kalsın lazım olur![]()
Ablam Hanım Abla'nın tarifi varAaa bak bu da iyi fikirmiş, tarif aynı mı oluyor?
Burdan tarif tırtıklayacağımda![]()
katılmayacaklarını offf st: 42306484 .!.:kız poğaça yarışmasına diyet poğayala mı katılınırmış teknik hata yapmışsın benceben diyet adını görünce kaçıyorumda
![]()
İlk 3e girerim zannediyorum bakalım kısmet :)daha ilk gun esescim, onumuzdeki gunler tablo degisirde degisir.umudunu kaybetme hemen![]()
bende açımm ya hepsini yemek istiyorumHmmm valla hepside harika görünüyor acıktım diye mi acaba![]()
biliyorum işte karşılıklı hakkımız saklı kalsın balım böceğim sarışınım lazım oluraa ne tesadüf bende katılmadım zaten![]()
iyimiş yaaa. kız ben kısacık bi hamilelik geçirdik 6 haftalık. onda bile hemen 2 kilo aldım ay nasıl iştahım açıldı. 9 ayı düşünemiyorumyok kız, öyle ahım şahım iştahım yok. mesela en son kahvaltı yaptım ve 1 elma yedım. kahvaltıyıda 1 de yaptım düşün işte. acıktım galıba ondan hepsını yemek ıstedım![]()
Aaa bak bu da iyi fikirmiş, tarif aynı mı oluyor?
Burdan tarif tırtıklayacağımda![]()
Ellerine sağlık canımbir tane bile oy almamışım ahh diyet yaktın beni be![]()
Olsada yeseeek.bende açımm ya hepsini yemek istiyorum
biliyorum işte karşılıklı hakkımız saklı kalsın balım böceğim sarışınım lazım olur![]()
6. hafta da mı acıkmaya başladıniyimiş yaaa. kız ben kısacık bi hamilelik geçirdik 6 haftalık. onda bile hemen 2 kilo aldım ay nasıl iştahım açıldı. 9 ayı düşünemiyorumfil yavrusu olurum herhal
kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Kg yapmazdı benim poğaçaEllerine sağlık canımOyumu sana veriyorum
Diğerleri çok kilo yapıyor
Bol şans diliyorum![]()
sen mi yaptın onu![]()