- Emoji Skoru
- 83.251
- Puanlar
- 798
Ya nevoşşEllerine sağlık canımOyumu sana veriyorum
Diğerleri çok kilo yapıyor
Bol şans diliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nevoşşEllerine sağlık canımOyumu sana veriyorum
Diğerleri çok kilo yapıyor
Bol şans diliyorum![]()
yapma ya katıl canım ya tadı çok güzeldir eminim ben bir dahaki yarışmaya afilli bir ad bulalım bak algıda seçicilik olsun mesela kalorisi az kilo aldırmayan diyet poğaçalar yapsaydın daha çok ilgi çekerdiBi daha katılmayacam off
Beyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisiKg yapmazdı benim poğaça![]()
![]()
![]()
![]()
ellerine saglıkevetbi yiyen parmaklarini da yidi . bi tane yedim bi baktim parmaklarim yok ! simdi protez parmak taktim da rahat eetim sukur
o derece yani
![]()
Sen de öylesin canımsınYa nevoşşçok tatlısın sen ama ya
![]()
Beyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisi
Az önce doğum günü pastası yedim o birşey yapmıyor![]()
sakla samanı gelir zamanı diyosun yanibende açımm ya hepsini yemek istiyorum
biliyorum işte karşılıklı hakkımız saklı kalsın balım böceğim sarışınım lazım olur![]()
bende tam buğday unuyla yapıyorum oda güzel oluyorBeyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisi
Az önce doğum günü pastası yedim o birşey yapmıyor![]()
Ya çok enterasan oldu neyse napalım :) elbet bu diyet bitecek ve bende afilli tarifler paylaşıcam inşallah yap kız tadı süperdiryapma ya katıl canım ya tadı çok güzeldir eminim ben bir dahaki yarışmaya afilli bir ad bulalım bak algıda seçicilik olsun mesela kalorisi az kilo aldırmayan diyet poğaçalar yapsaydın daha çok ilgi çekerdiama tarifine baktım şimdi çok güzel duruyor ya acaba yapsam mı bende
![]()
Poğaça yediğimi söylemeyeyim![]()
![]()
benim kaa olursun
![]()
![]()
boşver ye tadını çıkarın![]()
![]()
![]()
evet6. hafta da mı acıkmaya başladın
50 kiloyla başladım şuan 56,5 kilo oldum
bana göre yıne fazla![]()
Birşey olmaz değil mibende tam buğday unuyla yapıyorum oda güzel oluyorpasta kilo yapmaz ya bi kereden bişey olmaz
![]()
Poğaça yediğimi söylemeyeyim
can boğazdan gelir boğazdan çıkar![]()
13 alsam öpüp basıma koyarım.evetiyi ya başlangıçta zayıf olmanın faydaları. yolun yarısındasın bi 6,5 daha alsan 13 kiloyla fırtlatırsın
![]()
Evet ablosum. .
En alttaki mayalı poğaça benimki. .
Tadı nefisti 1 günde bitti![]()
çok iştahın yokmuş zaten almazsın bence o kadar ya13 alsam öpüp basıma koyarım.15 e de razıyım. bundan sonra daha hızlı alınacakmış çünkü
![]()
Hayırlısı olsun. .daha ilk gun esescim, onumuzdeki gunler tablo degisirde degisir.umudunu kaybetme hemen![]()