- Emoji Skoru
- 53.861
- Puanlar
- 898
Afiyet olsun demek isterdimbenim oyum bu sefer hepsine birden ben seçim yapamıyorum ...harika görünüyor yapanların ellerine sağlık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun demek isterdimbenim oyum bu sefer hepsine birden ben seçim yapamıyorum ...harika görünüyor yapanların ellerine sağlık :)
Sizin paylaşmanız yasak canım@Nevreste herkesin haberi yok ..
Topiğin linkini profilde paylaşmak yasak mı ?
Tamam canım benimSizin paylaşmanız yasak canım
Ben link ekliyorum ara ara bölümlere![]()
Senin gibi anneye kurban olsunlarAy iyi hos ta bissürü hamisler var canlari cekmez mi sahsen benim accayip çekti emziren anneyim ben sütüm umar yahu![]()
canım benm yaaa tatlı dilli güzel yürekli nuryolummm
ay ev taşımakta zor iş kız Allah kolaylık versinteyzeleri yer onlarııı
![]()
benim oyum bu sefer hepsine birden ben seçim yapamıyorum ...harika görünüyor yapanların ellerine sağlık :)
Ayyyah teyzemizz de oldu en harbisindenmanen hissettigim boyle zaten
sorma gitsin harbim, neyi toparlayayim neyi birakayim, napayim karmakarisigim inan.
bismillah deyip baslamam lazim insh :)
Hadi bir tane aldın bendenbir tane bile oy almamışım ahh diyet yaktın beni be![]()
Aşkolsun niye acıyalım ne güzel poğaça yapmışsın@Hazal
Ya acıyan oyy veriyor gülsem ağlasam mı şaştımsagol balım
Bak tadı hakketeten gözel amaNevreste .!.:Aşkolsun niye acıyalım ne güzel poğaça yapmışsın![]()
Eminim öyledirBak tadı hakketeten gözel ama![]()
Acınacak bi durum yok tatlım çok fazla tarif olunca bazen hepsine bakamiyoruz bu sefer erinmedim ve çok da beğendim ellerine sağlık@Hazal
Ya acıyan oyy veriyor gülsem ağlasam mı şaştımsagol balım
Ayyyhaklısın zor valla. Ev mi aldiniz,başka şehire mi gidiyorsunuz?