ayrıca Altıncım, kendi derdime düştüm seni unuttum,herşeyin yolunda gitmesi ve en önemlisi de senin o kadar merakla ve heyecanla beklediğin ameliyatının gayet sorunsuz gayet yolunda ve istediğin CC ile sonuçlanması çok sevindirici.. sana kocaman bi nazar boncuğu taktım ve çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun diyorum
herşey yolunda gidecek demiştim, dediğim gibi de olmuş sanıyorum:) ne de olsa Barış Çakır işte :))
kızarım ederim :)ama kesinlikle işinde pek maharetli pek usta bi kişi,hepimiz hem resimlerden hem de çekmediğimiz ağrı ve sızılardan bunu anlıyoruz..
bu arada biraz önce uyandım da rüyamda bütün gece Barış Çakır ile uğraşmışım.. 3. ay kontrolündeyim ama ortam bi başka tabii,bilmedğm bi yer, diyor ki bunlar ne böyle, ne yaptın bunlara ?
ne olmuş gayet güzel işte diyorum, kaymış bunlar diyor, fark etmiyor musun, nası ya diyorum ..yooo işte baksanıza normaller diyorum, hayır diyor ,içlerinden şekilleri kaymış,yamulmuşlar, tekrar ameliyata aliyim seni boşsa eğer ameliyathane, diyor.... hayıırrrrrrrrrrrrr diye bağırıyorum, istemem bi daha narkoz istemem, ben memnunum böyle, kalsın ,diyorum, olmaz ben bunların altına imzamı atamam, görenlere bunu Barış Çakır yaptı dedirtmem,diyor :))
derken uyandım ama bütün gece gördm rüyayı öyle geldi yani :)
öffff eşimin yasaklıycam demesi kadar var yani, çok etkilenmeye başladım, deli miyim neyim :)