Polen.testere disli aslan pencesi..hayit tohumu kullananlarrr

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Merhaba.omepa g10 ve biesteron kullaniyorum..ve bunlarin yani sira 2 gundur..hayit tohumu ve polen kullanmaya basladim..bunlari kullanipta gebe kalan oldumu acaba.faydasini gorenler..yorum yapabilirmi...

başka sitelerde okudum polenle hayit tohumuyla testere dişli aslan pençesiyle hamile kalan insanları ümidinizi yitirmeyin

Merhaba.omepa g10 ve biesteron kullaniyorum..ve bunlarin yani sira 2 gundur..hayit tohumu ve polen kullanmaya basladim..bunlari kullanipta gebe kalan oldumu acaba.faydasini gorenler..yorum yapabilirmi...
Ben geçen ay hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini kullandım maalesef ilk ay olumsuz oldu bu ayda denesem mi diye düşünüyorum 😑

Buarada benim hastanemde yarindan itibaren randevu alimlari basliyormus..haftayada tedaviler baslicakmis.

tub bebek denemismiydiniz siz..insallah sifa olurr canim..🤗🤗
Evet şubat ayında devlet hastanesinde transfer olmuştum ama maalesef tutmadı. Dün kan verdim fsh gene 19a çıkmış acaba bu otlar bir işe yaramadı daha mı kötü oldu bilmiyorum 😑😑

Evet şubat ayında devlet hastanesinde transfer olmuştum ama maalesef tutmadı. Dün kan verdim fsh gene 19a çıkmış acaba bu otlar bir işe yaramadı daha mı kötü oldu bilmiyorum 😑😑
Bende subat ayinda ilk denemem oldu..benim fsh29 du..kac yumurta transfer oldu..sizin..neden olmadi..bende 1 yumurta olusustu 3. Gun embriyosu ve 5 hucreli 2. Kaliteydi..olmadi..yani negatifle sonuclandi..sonra doktorum 2 ay ilac verdi ama sonrasindada iste bu korono durumlari felan..yarida kaldi tedavii..tekrar dusunuyomusunuz siz vede..yani tamamiyle yumurtamla alakalii sikintilar oldj bende ve kalitesiyle..

Her ay farklı çıkıyor. Streste çok etkiliyor. Stres yapmışta olabilirsiniz. Bende kullanıyorum daha bir ay oldu. 3 ay kullanın diyorlar etkisini görmek için. Bakalım kullanacağım inşallah da şifa görürüz hepimiz

Bende subat ayinda ilk denemem oldu..benim fsh29 du..kac yumurta transfer oldu..sizin..neden olmadi..bende 1 yumurta olusustu 3. Gun embriyosu ve 5 hucreli 2. Kaliteydi..olmadi..yani negatifle sonuclandi..sonra doktorum 2 ay ilac verdi ama sonrasindada iste bu korono durumlari felan..yarida kaldi tedavii..tekrar dusunuyomusunuz siz vede..yani tamamiyle yumurtamla alakalii sikintilar oldj bende ve kalitesiyle..
Benim 21di sonra ilaçla 15e düşürdük transfer oldu bende 6 tane yumurta toplandı 4ü 5. Güne gitti 1 tane transfer oldu devlet hastanesi olunca diğerleri çöp oluyor maalesef... normalde nisanda özelde yaptırıcaktım virüs çıkınca kaldım ortada özelden randevu almıştım dün için ama raporumu yenilemem lazım oda hazirandan sonra olacağı için şuan durdurmak zorundayım

Selam benn :))) hyatt tohumu 2 ay kullandım son ay testeredişli aslan pençesi kullandım ve hamile kaldım kesinlikle öneririm çok öyle hamile kalan var

Her ay farklı çıkıyor. Streste çok etkiliyor. Stres yapmışta olabilirsiniz. Bende kullanıyorum daha bir ay oldu. 3 ay kullanın diyorlar etkisini görmek için. Bakalım kullanacağım inşallah da şifa görürüz hepimiz
Şubatta 15di transfer oldum negatif tabi martta baktırdım kendiliğinden 13dü geçen ay baktırmadm ama otlara devam ettim bu ay 19 öbür adetimde görücem bakalım. tabi streste çok etkili haklısınız ama ben tam 15 gün kullanamıyorum yumurtlamaya kadar diyolar ya 8 gün felan içebiliyorum

Selam benn :))) hyatt tohumu 2 ay kullandım son ay testeredişli aslan pençesi kullandım ve hamile kaldım kesinlikle öneririm çok öyle hamile kalan var
Merhabalar..hayit tohumunh ve aslan pencesini nasil kullaniyodunuz yani..gunde nasil iciyoduz bir bardakmi yoksa daha faslami..cok sevindim oncelijlee insallah darisi bizlerin basinaa..birde dogal yollarlami kaldiniz..yoksa tup bebekmi oldu🤗🤗🤗

Merhabalar..hayit tohumunh ve aslan pencesini nasil kullaniyodunuz yani..gunde nasil iciyoduz bir bardakmi yoksa daha faslami..cok sevindim oncelijlee insallah darisi bizlerin basinaa..birde dogal yollarlami kaldiniz..yoksa tup bebekmi oldu🤗🤗🤗
Amin doğal yolla kaldım
Hayt tohumu ekstratı aldım sabah akşam şurup gibi içiyordum aslanpençesi çayınıda akşamları demliyip içiyordum yani aslan pençes mucize gibi birşey birde 2 günde 1 ilişki ve kesinlikle bebek düşünerek değil kafadsn atman lazım ben kendimi oyuna verdim hiç forumlara girmeden kafanda oldumu olmadımı yapıncada olmayabiliyor ve ilişkiden sonra duş fln yok

Back
X