Polikistik olanlar destek olabilir mi

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
483
222
53
37
Kızlar bende bu ay yumurtlama ovulasyon testinde çıkmadı ben içsel güdümle pco dan şüpheleniyorum kontrol oldum hormonlar bakıldı bişey çıkmadı yumurtlama olmayınca doktor regl 3.günü yumurtlama için kontrole çağırdı takviye vericem dedi bu pco nasıl bir kontrol sonrası ortaya çıkıyor çok küçük olunca doktorların gözünden kaçabilir mi

Benim adetlerim düzensizdi şuan da ilaç kullanmadan adet olamıyorum. Evlenmeden önce ultrasonla bakmıştı doktor, pco var dedi. Yumurtalar gerdanlık görünümünde oluyormuş. 2016'da 63 kiloydum şuan 84. Kilo artışı ve adet düzensizliği şeklinde etkileri oldu bende.

Bended3 ayni sekilde guatirimda ckti pkoda var 80 kiloyum suan napsam gitmiyo kilolar
Bende de tiroit çıktı normal değerin 3 katı üstünde çıktı TSH. Levotiron verdi doktor onu kullanıyorum 3 ay olacak. Yürüyüşe başladım, yediklerimi azaltmaya başladım. Leslie diye bir egzersiz var, eğlenceli gözüküyor onu yapmayı düşünüyorum siz de bakın isterseniz

Tamama bi bakayim ne olacak yoksa sonumuz bole

Bende klomene başlıcam doktor bu ay ona başlattı bakalım

Bended3 ayni sekilde guatirimda ckti pkoda var 80 kiloyum suan napsam gitmiyo kilolar
Bende de pco var 83 kilodan 75’e düştüm Nisan ayından bu zamana kadar ama tabiki göbek çevresinde yağ oluşumu hamileliği etkiliyor dedi doktorum onu nasıl halledeceğim bilmiyorum

Bende de pco var 83 kilodan 75’e düştüm Nisan ayından bu zamana kadar ama tabiki göbek çevresinde yağ oluşumu hamileliği etkiliyor dedi doktorum onu nasıl halledeceğim bilmiyorum
Diyette yapiyorum ama olmuyo spor yapmaya cok useniyorum

Çok iyi vermişsiniz "göbeği eritin" isimli bir program var google play'de. Ben bir ara başlamıştım ama yorulunca bıraktım bir hafta kadar sonra ona bakabilirsiniz

Bakarım ona spor yapmaya hem zaman biraz da olsa ekipman vs lazım bakalım artık ne kadar olursa:)

Herkese merhaba ,
Bu ayın başında pko hastası olduğumu öğrendim. Bebek istediğimizi söyleyince doktor primolut hapini verdi ve adet olmazsan gebelik testi yaptır adet olursan kadın doğum uzmanına görün dedi .Tahmini adet günüme 3 gün kaldı (her ay adet olurum duzenlidir aslinda oynarsa
2 3 gun farkeder yani en son 25 30 30 şeklinde ilerlemişti ) ama hiç bi şekilde adet belirtim yok normalde 1 hafta ya da 10 gün kala göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrım olurdu ama şu an hiç bi adet belirtim yok acaba bunda ilacın etkisi var mi ?
Sadece 1 2 kere bi ağrı girdi kasıklarda bi de sarı akıntı sonrasında beyaz akıntı seyretti şimdi akıntı yok .
Ileriki günlerde adet belirtisi olur mu ?
Bu ilaci kullanip bitirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Hic bi belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu ?
Ne zmn idrar gebelik testi yaptirsam doğru sonucu alırım?
Bilgisi olan tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Dayanamayıp bu sabah idrar gebelik testi yaptım sonuç negatif
Erken mi davrandım adetime 3 gün var

Genç kızlığımdan beri pco derdim var şuan 28 yaşındayım 9 aylık evliyim 5 6 aydır deniyorduk klomen çatlatma iğnesi duphaston vs kullandım olmadı doktorum prowomen diye bir takviye verdi sadece onu kullandım ve bir kutu bitmeden hamile kaldım şuan hamileyim tabi ki ekstradan kilo verdim ve kafama hiç takmadım bu ay beklemiyordum zaten

Merhaba bundan 6 ay önce üç aydır adet olamadigim için gittiğim doktorum ağır pkos teşhisi koydu tabi buna bağlı olarak insülin direncim olduğunu kilo vermem gerektiğini söyledi. Bende 76 kiloydum. 1 buçuk yıldır evliyim ve çocuk istiyordum Klomen ve çatlama iğnesi verdi o ay olmadı bende işe başladım 70 kiloya kadar düştüm inositol multivitamin ve hayıt suyu içtim ben adetlerim düzene girsin diye beklerken bu ay tedavisiz hamile olduğumu öğrendim umudunuzu yitirmeyin kızlar ve bu pkoya en iyi gelen şey yaşam tarzını değiştirmek sağlıklı beslenip bol su ve hareket etmek çok iyi geliyor

Bende klomen kullandım ovulasyon la test yapıyorum pik görmedim yine bizde deniyoruz ama nasip

Bende klomen kullandım ovulasyon la test yapıyorum pik görmedim yine bizde deniyoruz ama nasip
Klomen kullandığım ay yumurta kiste dönüşmüştü faydasını gören olmuştur illaki ama ben göremedim faydasını inşallah siz görürsünüz belki geç yumurtlama olur siz takip edin yinede

Bende onunla 2 haftada 3 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…