Bende de tiroit çıktı normal değerin 3 katı üstünde çıktı TSH. Levotiron verdi doktor onu kullanıyorum 3 ay olacak. Yürüyüşe başladım, yediklerimi azaltmaya başladım. Leslie diye bir egzersiz var, eğlenceli gözüküyor onu yapmayı düşünüyorum siz de bakın istersenizBended3 ayni sekilde guatirimda ckti pkoda var 80 kiloyum suan napsam gitmiyo kilolar
Tamama bi bakayim ne olacak yoksa sonumuz boleBende de tiroit çıktı normal değerin 3 katı üstünde çıktı TSH. Levotiron verdi doktor onu kullanıyorum 3 ay olacak. Yürüyüşe başladım, yediklerimi azaltmaya başladım. Leslie diye bir egzersiz var, eğlenceli gözüküyor onu yapmayı düşünüyorum siz de bakın isterseniz
Bende klomene başlıcam doktor bu ay ona başlattı bakalımBenim adetlerim düzensizdi şuan da ilaç kullanmadan adet olamıyorum. Evlenmeden önce ultrasonla bakmıştı doktor, pco var dedi. Yumurtalar gerdanlık görünümünde oluyormuş. 2016'da 63 kiloydum şuan 84. Kilo artışı ve adet düzensizliği şeklinde etkileri oldu bende.
Bende de pco var 83 kilodan 75’e düştüm Nisan ayından bu zamana kadar ama tabiki göbek çevresinde yağ oluşumu hamileliği etkiliyor dedi doktorum onu nasıl halledeceğim bilmiyorumBended3 ayni sekilde guatirimda ckti pkoda var 80 kiloyum suan napsam gitmiyo kilolar
Diyette yapiyorum ama olmuyo spor yapmaya cok useniyorumBende de pco var 83 kilodan 75’e düştüm Nisan ayından bu zamana kadar ama tabiki göbek çevresinde yağ oluşumu hamileliği etkiliyor dedi doktorum onu nasıl halledeceğim bilmiyorum
Çok iyi vermişsinizBende de pco var 83 kilodan 75’e düştüm Nisan ayından bu zamana kadar ama tabiki göbek çevresinde yağ oluşumu hamileliği etkiliyor dedi doktorum onu nasıl halledeceğim bilmiyorum
Herkese merhaba ,Kızlar bende bu ay yumurtlama ovulasyon testinde çıkmadı ben içsel güdümle pco dan şüpheleniyorum kontrol oldum hormonlar bakıldı bişey çıkmadı yumurtlama olmayınca doktor regl 3.günü yumurtlama için kontrole çağırdı takviye vericem dedi bu pco nasıl bir kontrol sonrası ortaya çıkıyor çok küçük olunca doktorların gözünden kaçabilir mi
Genç kızlığımdan beri pco derdim var şuan 28 yaşındayım 9 aylık evliyim 5 6 aydır deniyorduk klomen çatlatma iğnesi duphaston vs kullandım olmadı doktorum prowomen diye bir takviye verdi sadece onu kullandım ve bir kutu bitmeden hamile kaldım şuan hamileyim tabi ki ekstradan kilo verdim ve kafama hiç takmadım bu ay beklemiyordum zatenKızlar bende bu ay yumurtlama ovulasyon testinde çıkmadı ben içsel güdümle pco dan şüpheleniyorum kontrol oldum hormonlar bakıldı bişey çıkmadı yumurtlama olmayınca doktor regl 3.günü yumurtlama için kontrole çağırdı takviye vericem dedi bu pco nasıl bir kontrol sonrası ortaya çıkıyor çok küçük olunca doktorların gözünden kaçabilir mi
Bende klomen kullandım ovulasyon la test yapıyorum pik görmedim yine bizde deniyoruz ama nasipGenç kızlığımdan beri pco derdim var şuan 28 yaşındayım 9 aylık evliyim 5 6 aydır deniyorduk klomen çatlatma iğnesi duphaston vs kullandım olmadı doktorum prowomen diye bir takviye verdi sadece onu kullandım ve bir kutu bitmeden hamile kaldım şuan hamileyim tabi ki ekstradan kilo verdim ve kafama hiç takmadım bu ay beklemiyordum zaten
Klomen kullandığım ay yumurta kiste dönüşmüştü faydasını gören olmuştur illaki ama ben göremedim faydasını inşallah siz görürsünüz belki geç yumurtlama olur siz takip edin yinedeBende klomen kullandım ovulasyon la test yapıyorum pik görmedim yine bizde deniyoruz ama nasip
Bende onunla 2 haftada 3 kilo verdimBende de tiroit çıktı normal değerin 3 katı üstünde çıktı TSH. Levotiron verdi doktor onu kullanıyorum 3 ay olacak. Yürüyüşe başladım, yediklerimi azaltmaya başladım. Leslie diye bir egzersiz var, eğlenceli gözüküyor onu yapmayı düşünüyorum siz de bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?