Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polikistik teşhisi konulduktan sonra adetlerimin düzelmesi için glucophage diye bir ilaç kullandım ve 6 ay boyunca gebelik destekleyici klomen gibi ilaçlar kullandım. fakat gebelik olmadı ama adetim düzelmişti. doktorum gebelik için herşeyin müsait olduğunu ama tedaviyi bitirmek zorundayım demişti. ve ben 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. tedavisiz hamile kaldım.Polikistik ile nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz![]()
Merhaba canım bende pco yoktu fakat bundan mi bilmiyorum doktorum bu takviyeyi vermişti bu ay sabah akşam kullandim bu ay gebe kaldım denemeni tavsiye ederim yumurtalıkları hareketlendirir dedi bide insülin direnci ve d vitamini eksikliği varmış onada bı baktır derim ilaç kullandım ama 9 gün kullandm sadece 9gunun sonunda gebe olduğumu ogrendmPolikistik ile nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz![]()
Femara kullandım yumurta kalitesine yardımcı ilaç.Polikistik ile nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz![]()
Allah bağışlasın canım banada dua eder misinpolikistik teşhisi konulduktan sonra adetlerimin düzelmesi için glucophage diye bir ilaç kullandım ve 6 ay boyunca gebelik destekleyici klomen gibi ilaçlar kullandım. fakat gebelik olmadı ama adetim düzelmişti. doktorum gebelik için herşeyin müsait olduğunu ama tedaviyi bitirmek zorundayım demişti. ve ben 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. tedavisiz hamile kaldım.
Ayy Benimde hormonlarım normal adetim düzenli inşallah canım banada nasip olur sizde banada dua eder misinFemara kullandım yumurta kalitesine yardımcı ilaç.
Onunla hamile kaldım ama hormonlarım ve adetim düzenliydi. Sadece kistik görüntüsü vardı pcos olarak.
Tamam canım teşekkürler lütfen duaniza benide katar mısınızMerhaba canım bende pco yoktu fakat bundan mi bilmiyorum doktorum bu takviyeyi vermişti bu ay sabah akşam kullandim bu ay gebe kaldım denemeni tavsiye ederim yumurtalıkları hareketlendirir dedi bide insülin direnci ve d vitamini eksikliği varmış onada bı baktır derim ilaç kullandım ama 9 gün kullandm sadece 9gunun sonunda gebe olduğumu ogrendm
Ederim tabi ki. Herkese ediyorım her fırsatta her aklıma geldiğindeAyy Benimde hormonlarım normal adetim düzenli inşallah canım banada nasip olur sizde banada dua eder misin![]()
Tabiki canm inşallah Rabbim isteyen herkese verirTamam canım teşekkürler lütfen duaniza benide katar mısınızçok saolun
Ederim tabi ki. Herkese ediyorım her fırsatta her aklıma geldiğinde![]()
Allah razı olsun bacım... Rabbım.saglik ve kolaylıkla sana da nasip etsinAllah bağışlasın canım banada dua eder misin![]()
Allah razı olsun bacım... Rabbım.saglik ve kolaylıkla sana da nasip etsin