Polikistik olup nasıl hamile kaldınız

Cnm bnde bunlardan bırıyım bugun dokdora gıttm ılac basladı bna ama dıger ıkı gebelıgımde bır sorum yasmdm suan sorun yasıyorum bnse anlmdm

Polikistik ile nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz 🙏
polikistik teşhisi konulduktan sonra adetlerimin düzelmesi için glucophage diye bir ilaç kullandım ve 6 ay boyunca gebelik destekleyici klomen gibi ilaçlar kullandım. fakat gebelik olmadı ama adetim düzelmişti. doktorum gebelik için herşeyin müsait olduğunu ama tedaviyi bitirmek zorundayım demişti. ve ben 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. tedavisiz hamile kaldım.

Polikistik ile nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz 🙏
Merhaba canım bende pco yoktu fakat bundan mi bilmiyorum doktorum bu takviyeyi vermişti bu ay sabah akşam kullandim bu ay gebe kaldım denemeni tavsiye ederim yumurtalıkları hareketlendirir dedi bide insülin direnci ve d vitamini eksikliği varmış onada bı baktır derim ilaç kullandım ama 9 gün kullandm sadece 9gunun sonunda gebe olduğumu ogrendm

Eklentiler

• IMG_20230802_122727.webp
    IMG_20230802_122727.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20230802_122701.webp
    IMG_20230802_122701.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 45
polikistik teşhisi konulduktan sonra adetlerimin düzelmesi için glucophage diye bir ilaç kullandım ve 6 ay boyunca gebelik destekleyici klomen gibi ilaçlar kullandım. fakat gebelik olmadı ama adetim düzelmişti. doktorum gebelik için herşeyin müsait olduğunu ama tedaviyi bitirmek zorundayım demişti. ve ben 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. tedavisiz hamile kaldım.
Allah bağışlasın canım banada dua eder misin 😔

Femara kullandım yumurta kalitesine yardımcı ilaç.
Onunla hamile kaldım ama hormonlarım ve adetim düzenliydi. Sadece kistik görüntüsü vardı pcos olarak.
Ayy Benimde hormonlarım normal adetim düzenli inşallah canım banada nasip olur sizde banada dua eder misin 😔

Merhaba canım bende pco yoktu fakat bundan mi bilmiyorum doktorum bu takviyeyi vermişti bu ay sabah akşam kullandim bu ay gebe kaldım denemeni tavsiye ederim yumurtalıkları hareketlendirir dedi bide insülin direnci ve d vitamini eksikliği varmış onada bı baktır derim ilaç kullandım ama 9 gün kullandm sadece 9gunun sonunda gebe olduğumu ogrendm
Tamam canım teşekkürler lütfen duaniza benide katar mısınız 🧿 çok saolun

Paketli gıdayı komple kestim, sağlıklı beslendim, psikolojik destek de aldım ve hamile kaldım. Hormon bozukluğum hep vardı, minik kistlerim de doğum yaptıktan sonra tekrar oldu ama üç yıl hamile kalamama, 2 kimyasal düşük sonrası bunları yaptıktan sonra hamile kaldım. Oğlum 2,5 yaşında şimdi. :)

Back
X