- 18 Nisan 2025
- 110
- 16
- 13
- 25
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
Nasıl bir bilgi meselaHerkese merhaba bende ne yazık ki polikistik over var iki yıllık evliyim ve doğal yollarla maalesef hamile kalamadım aşılama tedavisine başlayacağız tüplerime falan bakıldı çok şükür açık sıkıntı yok şu an femera kullanıyorum perşembe günü doktorum yumurtalıklarıma bakıcak ona göre çatlatma iğnesi vericek
Aranızda polikistik over olup aşılama tedavisi gören var mı ? Varsa bilgilendirebilir mi beni
Ay inşallah olur bana da bugün doktor yumurtamın büyümesi için iğne verdi salı günü aşılamayı yapıcak bakalımBennnn varım pco var bende 3.aşılama surecindeyim şuan
Sürecin nasıl ilerlediğine dairNasıl bir bilgi mesela
İlk aşılamanız mi sizinAy inşallah olur bana da bugün doktor yumurtamın büyümesi için iğne verdi salı günü aşılamayı yapıcak bakalım
Evet çok heyecanlıyımİlk aşılamanız mi sizin
Merak ettiklerin varsa cevaplayabilirim benim 3.asılamam olacak şuan yumurta büyüme asamasındayimEvet çok heyecanlıyım
Ya aslında ben süreci baştan sona merak ediyorum femara kullanmıştım beş gün ama doktorum baktı sadece bir yumurtam büyümüş o yüzden iğne verdi bugün iğneye başladım salı günü aşılama yaparız büyük ihtimalle dedi acılı bir işlem miMerak ettiklerin varsa cevaplayabilirim benim 3.asılamam olacak şuan yumurta büyüme asamasındayim
Benimde asilamalarim hep tek yumurtayla yapılmıştı ilkinde pozitif gördüm ben ama düşük yaptım. Aşılama işlemi sirasında kendini kasma rahat bırak acımıyor. Önce spekulum takıyor ardından ince bir kanul yardımıyla spermleri yumurtaya en yakın yere bırakıyor yaklaşık 2-3 dakika sürüyor zaten daha sonra 15-20 dakika yatırıyor eve gönderiyorYa aslında ben süreci baştan sona merak ediyorum femara kullanmıştım beş gün ama doktorum baktı sadece bir yumurtam büyümüş o yüzden iğne verdi bugün iğneye başladım salı günü aşılama yaparız büyük ihtimalle dedi acılı bir işlem mi
Çok teşekkür ederim umarım sağlıklı ve olumlu bir şekilde geçirmiş oluruz bu süreciBenimde asilamalarim hep tek yumurtayla yapılmıştı ilkinde pozitif gördüm ben ama düşük yaptım. Aşılama işlemi sirasında kendini kasma rahat bırak acımıyor. Önce spekulum takıyor ardından ince bir kanul yardımıyla spermleri yumurtaya en yakın yere bırakıyor yaklaşık 2-3 dakika sürüyor zaten daha sonra 15-20 dakika yatırıyor eve gönderiyor
Çok fazla değil, işlem sonrası 3 gün iş vs yapmayın mümkün olduğu kadar yatın ağırlık kaldırmayın ayakta durmayın. Aşılama olunca da 45 dk civarı yatmak gerekiyor kalkmadanYa aslında ben süreci baştan sona merak ediyorum femara kullanmıştım beş gün ama doktorum baktı sadece bir yumurtam büyümüş o yüzden iğne verdi bugün iğneye başladım salı günü aşılama yaparız büyük ihtimalle dedi acılı bir işlem mi
Umarım öyle olur ikinci aşılamam tutmadığı için çok umutlu değilim ben ama nasiptir tabi ki inşallah sağlıkla güzel haberi alırızÇok teşekkür ederim umarım sağlıklı ve olumlu bir şekilde geçirmiş oluruz bu süreci
Devlet Hastanesi'ndemi yaptırdınız acabaBennnn varım pco var bende 3.aşılama surecindeyim şuan
Evet devlet hastanesine gidiyorum ben çok az maliyetli oluyor sadece ilaç ve iğne parası veriyoruzDevlet Hastanesi'ndemi yaptırdınız acaba
pcos var tedavi gördüm ama aşılama hakkında bir bilgim yokHerkese merhaba bende ne yazık ki polikistik over var iki yıllık evliyim ve doğal yollarla maalesef hamile kalamadım aşılama tedavisine başlayacağız tüplerime falan bakıldı çok şükür açık sıkıntı yok şu an femera kullanıyorum perşembe günü doktorum yumurtalıklarıma bakıcak ona göre çatlatma iğnesi vericek
Aranızda polikistik over olup aşılama tedavisi gören var mı ? Varsa bilgilendirebilir mi beni
Bende devlet hastanesine gidiyorum ikinci aşılama sürecine girdik bu sefer bana yumurta büyütmesi için ne hap nede gonal f verdi puregon diye bı iğne verdi ve rapor geçerli değildi baya pahalıydı kullandın mı hiç yada duydun muEvet devlet hastanesine gidiyorum ben çok az maliyetli oluyor sadece ilaç ve iğne parası veriyoruz
Hiç duymadım ben maalesef bana da femera veriyor sürekli bir kere onla gebelik oluştu diye gonalf israrla vermiyorBende devlet hastanesine gidiyorum ikinci aşılama sürecine girdik bu sefer bana yumurta büyütmesi için ne hap nede gonal f verdi puregon diye bı iğne verdi ve rapor geçerli değildi baya pahalıydı kullandın mı hiç yada duydun mu
İlk negatifti 5 gün hap istenilen gibi büyümeyincede gonal f kullanmıştım şimdi bunu verince garipsedim dedim elimde ignemde var diye ama bunu kullanmamı istediler araştırdım tüp Bebek tedavisinde kullanılan bı igneymiş etkili diyolar ama bakalım kontrolde nasıl çıkıcakHiç duymadım ben maalesef bana da femera veriyor sürekli bir kere onla gebelik oluştu diye gonalf israrla vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?