• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over - cocuk sahibi olmak

Papi1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
51
19
8
32
Arkadaşlar merhaba
Polikistik over sendromum varmis. Bebek icin klomen ilacına başladım. Klomen kullanirken sogan suyu veya incir kürü yapanlar var mi ? Polikistik over hastalari icin sogan kürü oneriliyormus. Artık bir bebisimiz olsun istiyoruz.

Arkadaşlar merhaba
Polikistik over sendromum varmis. Bebek icin klomen ilacına başladım. Klomen kullanirken sogan suyu veya incir kürü yapanlar var mi ? Polikistik over hastalari icin sogan kürü oneriliyormus. Artık bir bebisimiz olsun istiyoruz.
Ama ilaca başlamışsın tedavi görürken bu kürleri uygulama bence zaten Klomen yumurtalıklarını uygun boyuta getirecek

Kürleri yapmanın bir sakincasi olur mu ki. Insallah guzel sonuçlar alirim

Yumurta geliştirici iğneye başlatırlar doltorlar klomenden yanıt alamayınca bende iğneyle hamile kaldı
Öyle birşey demedi adet olunca istersen famera yazarım dedi catlatma iğnesi yapamayız cok yumurtan var fazla gebelik oluşabilir tuo bebek yapalim diyor. Ama kabul etmedik cunku daha 3 aydır bebek deniyoruz

Arkadaşlar merhaba
ilaç kullanırken başka kür uygulamayın sadece yumurtanın kaliteli olması için arı sütü bal polen ve balık yağı kullanın .Tabi folik asitte olsun

Klomen kullandım ama yumurtalarım hic büyümedi
Canım merhaba ben 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi demişti doktor öncesinde c life kullandım sakin ilaçla birlikte birşey kullanma çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım bende de pko var imkansız değil unutma Allah nasip etsin tez zamanda

Öyle birşey demedi adet olunca istersen famera yazarım dedi catlatma iğnesi yapamayız cok yumurtan var fazla gebelik oluşabilir tuo bebek yapalim diyor. Ama kabul etmedik cunku daha 3 aydır bebek deniyoruz
Kaç yumurtan gelişti ne kadar oldular

Back
X