Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ilaca başlamışsın tedavi görürken bu kürleri uygulama bence zaten Klomen yumurtalıklarını uygun boyuta getirecekArkadaşlar merhaba
Polikistik over sendromum varmis. Bebek icin klomen ilacına başladım. Klomen kullanirken sogan suyu veya incir kürü yapanlar var mi ? Polikistik over hastalari icin sogan kürü oneriliyormus. Artık bir bebisimiz olsun istiyoruz.
İlaçla kürü birlikte sakın kullanma kist veya başka bi sıkıntı oluşabilir ikiside zaten yumurtaları geliştirmek içinKürleri yapmanın bir sakincasi olur mu ki. Insallah guzel sonuçlar alirim
Bence yapma ilaç çok etkili zatenKürleri yapmanın bir sakincasi olur mu ki. Insallah guzel sonuçlar alirim
Kistlerim var zaten suan. Klomen tedavisi bitince mi başlamam doğru olur.İlaçla kürü birlikte sakın kullanma kist veya başka bi sıkıntı oluşabilir ikiside zaten yumurtaları geliştirmek için
Siz kullandiniz miBence yapma ilaç çok etkili zaten
Evet bu ilacda 3. AyımSiz kullandiniz mi
Insallah guzel sonuçlar alırsınızEvet bu ilacda 3. Ayım
Klomenden sonra büyük ihtimal çatlatma iğnesi başlar eğer ara vermek isterseniz o zaman soğan kürü kullansanız daha iyi olur yoksa ilaca bağlı kist oluşurKistlerim var zaten suan. Klomen tedavisi bitince mi başlamam doğru olur.
Teşekkür ederim inşallahInsallah guzel sonuçlar alırsınız
Yumurtalarım hoc büyümedi Klomen ileBence yapma ilaç çok etkili zaten
Klomen kullandım ama yumurtalarım hic büyümediKlomenden sonra büyük ihtimal çatlatma iğnesi başlar eğer ara vermek isterseniz o zaman soğan kürü kullansanız daha iyi olur yoksa ilaca bağlı kist oluşur
Yumurta geliştirici iğneye başlatırlar doltorlar klomenden yanıt alamayınca bende iğneyle hamile kaldımKlomen kullandım ama yumurtalarım hic büyümedi
Öyle birşey demedi adet olunca istersen famera yazarım dedi catlatma iğnesi yapamayız cok yumurtan var fazla gebelik oluşabilir tuo bebek yapalim diyor. Ama kabul etmedik cunku daha 3 aydır bebek deniyoruzYumurta geliştirici iğneye başlatırlar doltorlar klomenden yanıt alamayınca bende iğneyle hamile kaldı
Malesef Yumurtaliklarim hic buyumediYumurta geliştirici iğneye başlatırlar doltorlar klomenden yanıt alamayınca bende iğneyle hamile kaldı
Ama ilaca başlamışsın tedavi görürken bu kürleri uygulama bence zaten Klomen yumurtalıklarını uygun boyuta getirecek
ilaç kullanırken başka kür uygulamayın sadece yumurtanın kaliteli olması için arı sütü bal polen ve balık yağı kullanın .Tabi folik asitte olsunArkadaşlar merhaba
Polikistik over sendromum varmis. Bebek icin klomen ilacına başladım. Klomen kullanirken sogan suyu veya incir kürü yapanlar var mi ? Polikistik over hastalari icin sogan kürü oneriliyormus. Artık bir bebisimiz olsun istiyoruz.
Canım merhaba ben 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi demişti doktor öncesinde c life kullandım sakin ilaçla birlikte birşey kullanma çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım bende de pko var imkansız değil unutma Allah nasip etsin tez zamandaKlomen kullandım ama yumurtalarım hic büyümedi
Kaç yumurtan gelişti ne kadar oldularÖyle birşey demedi adet olunca istersen famera yazarım dedi catlatma iğnesi yapamayız cok yumurtan var fazla gebelik oluşabilir tuo bebek yapalim diyor. Ama kabul etmedik cunku daha 3 aydır bebek deniyoruz