- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Yumurtalarım hoc büyümedi Klomen ile
İğne ile denendimiMalesef Yumurtaliklarim hic buyumedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalarım hoc büyümedi Klomen ile
İğne ile denendimiMalesef Yumurtaliklarim hic buyumedi
Hayir denemedi sadece Klomen kullandım ve bana tüp bebek yapalim diyor garanti hamile olurmusum. Kabul etmedimİğne ile denendimi
Hiç gelişmedi ve büyümedi oldukları gibi duruyorlardı küçük küçükKaç yumurtan gelişti ne kadar oldular
Sadece ilaç kullandım ama hic büyümedi yumurtaliklarimilaç kullanırken başka kür uygulamayın sadece yumurtanın kaliteli olması için arı sütü bal polen ve balık yağı kullanın .Tabi folik asitte olsun
Benim doktorum kafayi tüp bebekle bozmuş gibi. Sadece bir kere Klomen tedavisi oldum. Tekrar kullansam faydası olmazmis. Famera vermiyor catlatma iğnesi çoğul gebelik olurmus fazla yumurtadan dolayi tüp bebek yapalim diyor kabul etmedik. Başka doktora gidicem o yuzden. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin insallah cok sevindim. C life bakicam simdi. Birde kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa iğnelerin mi faydası oldu acabaCanım merhaba ben 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi demişti doktor öncesinde c life kullandım sakin ilaçla birlikte birşey kullanma çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım bende de pko var imkansız değil unutma Allah nasip etsin tez zamanda
ilacın dozunu artırırlar veya iğne ile büyütmeye çalışırlarSadece ilaç kullandım ama hic büyümedi yumurtaliklarim
Tüp bebek çok uzun bir süreç bence en azından bir yada 2 kere denemeye değer diye düşünüyorum bizde tüp düşünüyoruz ama en azından asılamayı 2 kere deneyeceğizHayir denemedi sadece Klomen kullandım ve bana tüp bebek yapalim diyor garanti hamile olurmusum. Kabul etmedim
Doktorlar parayı nasıl kazanacak işte böyle milletin aklına girerek ben 3 kere klomenden sonra rahim filmi diye kesin konuştu eğer olmasaydı ben tekrar klomen ya da femera denemek isterdim ama bana direk aşılama dedi sonra da tüp bebek dedi bende dinlemedim doktoru c life başladım çok şükür kendiliğinden oldu şimdi arkadaşım da aldı o da pko var kullanacak inşallah sende de güzel haberler alırızBenim doktorum kafayi tüp bebekle bozmuş gibi. Sadece bir kere Klomen tedavisi oldum. Tekrar kullansam faydası olmazmis. Famera vermiyor catlatma iğnesi çoğul gebelik olurmus fazla yumurtadan dolayi tüp bebek yapalim diyor kabul etmedik. Başka doktora gidicem o yuzden. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin insallah cok sevindim. C life bakicam simdi. Birde kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa iğnelerin mi faydası oldu acaba
Hiç psikolojimizi düşünen yok gerçekten. Insallah canim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla olur benimde. Soğan kuru de yapiyorum suan da 13 gün oldu 2 gün sonra bitecekDoktorlar parayı nasıl kazanacak işte böyle milletin aklına girerek ben 3 kere klomenden sonra rahim filmi diye kesin konuştu eğer olmasaydı ben tekrar klomen ya da femera denemek isterdim ama bana direk aşılama dedi sonra da tüp bebek dedi bende dinlemedim doktoru c life başladım çok şükür kendiliğinden oldu şimdi arkadaşım da aldı o da pko var kullanacak inşallah sende de güzel haberler alırız
Aynen öyle ben soğan kürü de yaptım adetim iyice gecikmişti ama bazılarında ise yarıyor bende c life ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu yapacaktımHiç psikolojimizi düşünen yok gerçekten. Insallah canim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla olur benimde. Soğan kuru de yapiyorum suan da 13 gün oldu 2 gün sonra bitecek
Doktorunu değiştir para almak için direkt tüp bebeğe yönelmiş bizdede pcos var iğneyle hamile kaldık tüp bebek son çareHiç gelişmedi ve büyümedi oldukları gibi duruyorlardı küçük küçük
Canım cok gecmıs olsun en yakın zamanda bebısının haberını alman dılegıyle:* Sana sorum olucak bendede var pco ve mınımal kıstler zaten malum :/ Klomen ı baslayabılırız dedı ama sonra esın once gorunsun sonra baslayalım dedı ve cok detaylı anlatmadı klomenı aldım ama tam olarak ne zaman baslamak gerekır sadece suan duphaston kullanıyorum belkı bununlada hayırlı haberın gelır dedı :) ama ılac devam oldugu ıcın bılemedım:)Arkadaşlar merhaba
Polikistik over sendromum varmis. Bebek icin klomen ilacına başladım. Klomen kullanirken sogan suyu veya incir kürü yapanlar var mi ? Polikistik over hastalari icin sogan kürü oneriliyormus. Artık bir bebisimiz olsun istiyoruz.
Bende 2 senedir istiyorum ve gittiğim dr hepsi eşiminde benimde bir problemimin olmadığını söylüyorlardi en son 2 ay önce eğitim ve arştrma hastanesine gittim ordaki dr muayneden sonra polikistik over ve rahim duvarımın ince olduğunu söyledi ama bende pco nun hiç bir belirtisi yoktu adetlerim falanda hep düzenlidir... Soğan suyu yapıp içtim sabah aç karnına testere dişli aslan pençesi içtim ama bunları yaptığım da pco olduğumu bilmiyordum sadece iyi geliyor diye duyduğum için yapmıştım ama malesef hepsi negatifle sonuçlandı.. Ben instagram da bi sayfada macun gördüm bi çok şeye de iyi geldiği yazıyordu ilk önce tereddüt ettim sonra bir çok kişiden olumlu sonuç aldıklarını duyunca ne kaybederim diyerek sipariş verdim adet döneminden yumurtama zamanına kadar kullanıyorsun sadece geçen adet dönemimde 15 gün kullandım adete 6 gün kala evde gebelik testi vardı yapayım dedim çift çizgi çıktı 2 gün sonrada yani adete 4 gün kala kan verdim beta hcg 15.77 çıktı şimdi salı günü adet tarihim o güne randevu aldım dr gidicem Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahÖyle birşey demedi adet olunca istersen famera yazarım dedi catlatma iğnesi yapamayız cok yumurtan var fazla gebelik oluşabilir tuo bebek yapalim diyor. Ama kabul etmedik cunku daha 3 aydır bebek deniyoruz
Macunun adi ne canımBende 2 senedir istiyorum ve gittiğim dr hepsi eşiminde benimde bir problemimin olmadığını söylüyorlardi en son 2 ay önce eğitim ve arştrma hastanesine gittim ordaki dr muayneden sonra polikistik over ve rahim duvarımın ince olduğunu söyledi ama bende pco nun hiç bir belirtisi yoktu adetlerim falanda hep düzenlidir... Soğan suyu yapıp içtim sabah aç karnına testere dişli aslan pençesi içtim ama bunları yaptığım da pco olduğumu bilmiyordum sadece iyi geliyor diye duyduğum için yapmıştım ama malesef hepsi negatifle sonuçlandı.. Ben instagram da bi sayfada macun gördüm bi çok şeye de iyi geldiği yazıyordu ilk önce tereddüt ettim sonra bir çok kişiden olumlu sonuç aldıklarını duyunca ne kaybederim diyerek sipariş verdim adet döneminden yumurtama zamanına kadar kullanıyorsun sadece geçen adet dönemimde 15 gün kullandım adete 6 gün kala evde gebelik testi vardı yapayım dedim çift çizgi çıktı 2 gün sonrada yani adete 4 gün kala kan verdim beta hcg 15.77 çıktı şimdi salı günü adet tarihim o güne randevu aldım dr gidicem Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahumutsuzluğa kapılma herşeyin vakti zamanı olduğu gibi bununda vardır..
C-lifeMacunun adi ne canım
Bende bu ay aynisini kullanıyorum. Polikistik overim 50 kg yum hormonlarfa normal ama ilk defa 4 ay dir adetim düzensizlesti simdi macun bitti 16 gun kullandim reglimin 16.gunu halen yumurtlama yokC-life
İnstagram siteside var inceleyin derim
Bende clife ile hamile kalanlardanim saglikla kucağına al inşallahBende 2 senedir istiyorum ve gittiğim dr hepsi eşiminde benimde bir problemimin olmadığını söylüyorlardi en son 2 ay önce eğitim ve arştrma hastanesine gittim ordaki dr muayneden sonra polikistik over ve rahim duvarımın ince olduğunu söyledi ama bende pco nun hiç bir belirtisi yoktu adetlerim falanda hep düzenlidir... Soğan suyu yapıp içtim sabah aç karnına testere dişli aslan pençesi içtim ama bunları yaptığım da pco olduğumu bilmiyordum sadece iyi geliyor diye duyduğum için yapmıştım ama malesef hepsi negatifle sonuçlandı.. Ben instagram da bi sayfada macun gördüm bi çok şeye de iyi geldiği yazıyordu ilk önce tereddüt ettim sonra bir çok kişiden olumlu sonuç aldıklarını duyunca ne kaybederim diyerek sipariş verdim adet döneminden yumurtama zamanına kadar kullanıyorsun sadece geçen adet dönemimde 15 gün kullandım adete 6 gün kala evde gebelik testi vardı yapayım dedim çift çizgi çıktı 2 gün sonrada yani adete 4 gün kala kan verdim beta hcg 15.77 çıktı şimdi salı günü adet tarihim o güne randevu aldım dr gidicem Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahumutsuzluğa kapılma herşeyin vakti zamanı olduğu gibi bununda vardır..
Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demekki sizin daha uuzun kullanmanız gerek bırakmayın 3 ay kullanın benceBende bu ay aynisini kullanıyorum. Polikistik overim 50 kg yum hormonlarfa normal ama ilk defa 4 ay dir adetim düzensizlesti simdi macun bitti 16 gun kullandim reglimin 16.gunu halen yumurtlama yok![]()
Aminn inşallahBende clife ile hamile kalanlardanim saglikla kucağına al inşallah