Polikistik over hamile kalamama

Söyledigim gibi aklindaki tüm sorulara cevap alabilcegin bir doktorla devam et yoluna kuzum

Ben de klomenle yanıt alamamıştım femera kullanınca gelişiyodu yumurta ama çatlatmaiğnesiyle de kaç kez denedik olmadı eşimde de sperm hızı düşüktü vitamin kullandı ben de bal tarçın çörekotu kürünü yaptım o bitince bikaç gün soğan kürü yaptım yumurtanın çatlaması için ve ovulasyon testleriyle de takip ettim yumurtlamayı.. şükürler olsun tedavisiz doğal şekilde hamile kalıp bebeğimi aldım kucağıma

Merhaba zezeynap . Ben de femara ile sonuç aldım. Biraz kendi sürecimden bahsedeyim, sen değerlendir. Öncelikle inositol içeren bir takviye kullandım 1 ay boyunca her gün (gynositol şase), bununla birlikle quercetin takviyesi, bir de zencefil zerdeçal kapsül. O ay 3. Gün tüm hormonlara bakıldı (mesela önce prolaktin tedavisi gördüm) ve sorun yoktu. Adet başlandığı günden 5 gün sonra kontrole gittim yumurta 13 mm. Sonra 5 günlük femaraya başladık. 5. Günün sonunda 20mm yumurtam olmuştu, o gün ovitrelle verdi ve iğnemi yaptım. 3 gün ilişki oldu. 3. Gün sonunda 5 günlük duphaston hap kullandım. Sonra bekleme süreci:) kısacası bu süreçte 3 kere çatlatma öncesi ve 1 kere de çatlatma sonrası olmak üzere 4 kez doktora gittim. Duphaston denediniz mi? biraz uzun oldu ama buna göre sürecini değerlendirip başka bir doktora da görünebilirsin. Umarım en kısa sürede dileğine kavuşursun

Yumurta iğnenin 36 saatinde çatlıyor en geç 48 saatinde çatlıyor onun için bence iğne yaptırdıktan 3 gün sonrasını baz alarak 8 günde tekrar baktır yumurta mm gayet iyi çünkü en kötü 5 filan çıkması lazım

Öncelikle teşekkür ederim alakan için,bana sadece prowomen verdi takviye için bunu düzenli olarak kullanıyorum.Onun dışında sadece 1 kez duphastone kullandım.Hiperstimulasyon olabılır dıye cok kontrollu gidiyor tüm yumurtların büyüyebilir bu da sıkıntı yaratır dıyor bana.Ama başka doktra da gidicem en azından ikisi de aynı seyleri söylerse içim rahat eder.Umarım ben de bir gün sağlıklı bir şekilde annelik duygusunu yaşayabiliirim

Geçtiğimiz pazartesi 17,8 gibiydi normalde çatlatma ipnesi veriyordu bu sefer vermedi,gerek yok dedi kendi çatlarmışe önceden niye verdin ozaman değil miBen çarşamba catladıgını varsayarsm bugun 8.günüm oluyor.Ya da en kötü yarın,sağlık ocakları alıyor mu progesteron bilgin var mı?

Yok canım bilmiyorum alıp almadığını

o kadar ilaclar falan kullandim doktorun verdigi hicbir belirti olmadi.. 2. evliligimi yaptim bide sogan kuru denedim, hamile kaldim ama dıs gebelik. artık spermdenmi sogan köründenmi bilmiyorum ama yunurtaya ulaştı 2. eşiminki.
merhabalar soğan kürü yaptığınız ay mı yoksa ertesi ay mı gebe kalmıştınız acaba.

Canımm bende de sadece görünüm de polikistikover görüntüsü var ben yumurtlama çatlama görüyorum eşim de sorun yok hsg de tamam hatta aşılama oldum tutmadı 2yumurta vardı sebeb ne neden olmuyor anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…