- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi sedaaaaaaaaa
-
mrb bende de polikistik over var 7 aydır hamile kalamadım doktora gittim inofolic verdi doktor ilaç tedavisine geçmek istemedi bazen iofolic kendiliğinden hamile kalmayı sağlayabiliyor biraz bekeleyelim dedi hormon tahlillerim normal çıktı bi tek progestetron sorunlu ama aşırı vasat değil inş bi sonuç alırız.
mrb.kızlar öncelikle ben 4 senelik evliyim ve pko hastasıyım kilolarım yüzünden çocuğum olmuo doktorum bi 8 kilo ver kolaylık gebe kalabilirsin demişti ben 10 kilo verdim ama hala bekliorum inofolic kullanmayada devam ediorum pko hastası olupda hamile kalan var mı acaba
cnm aynı şeyden müzdaribiz bende bebiş istiyorum ama pkoluyum dr kilo ver kalırsın dedi 17 kilo verdim hala yok geçen ay hsg çektirdim bişey çıkmadı 24 adet olmamgerekiyodu bugün test yaptım gene malum tek çizgi çıktı cuma dr gitcem iğne tedavisine başlıycaz bakalım allahım bize yardım etsin tek dileğim bu
bende ezelden beri pkosluyum ve kiloluyum.3.aşılamada hamile kaldım.sorun ne olursa olsun en önemli kriter iyi br doktor bulmak.normal kadın doğumcularla vakit kaybetme direk tüp bebek doktoruna git.koşullarına göre o sana tedavi uygular.
amin canım Rabbim bizim ve isteyin herkesin yüzünü güldürsün psikilojm gerçekten çok bozuldu her ilişki esnasında bu sefer olacak mı bu sefer tuttumu diye beklemek cok zor canım o testleri hiç sorma önceden bende yapardım tek çizgiden nefret eder oldum artk yapmamaya karar verdim mümkün olduğunca sende yapma canım
inşallah canım banada öyle söyledi kafam çok karışık anne olmayı çok istiorum çevremdekilerin tuhaf konuşmalrı eşim tarafından olanlr sizde daha bişey yok mu demeleri beni çok üzüo
yapmıyorum zaten de dr gitcem bebiş yoksa hiç zmn kaybetmeyip direk tedaviye başlıycam cnm o yüzden yaptım şimdi cuma gitcem dr adet söktürücü vericek kesin bnm psikolojimde harap hiç sorma ama artık pek stres yapmıyorum onun zmnı var biz ne yaparsak yapalım zamnnı bekliyo nasip
ben de aynı canım soracaklar diye korkuyorum cevap vermek istemiyorum.Şimdilik kimsenin haberi yok daha düşünmüyoruz diyorumBi süre daha bekliycem sonra tedaviye geçicez inş sonuç alırız hepimiz beklemek zormuş
mrb.kızlar öncelikle ben 4 senelik evliyim ve pko hastasıyım kilolarım yüzünden çocuğum olmuo doktorum bi 8 kilo ver kolaylık gebe kalabilirsin demişti ben 10 kilo verdim ama hala bekliorum inofolic kullanmayada devam ediorum pko hastası olupda hamile kalan var mı acaba
3 arkadasım pko hastası ve hormon ılacı verdı dr ları 3. ayında hamıle kaldılar ,ılacı kullanırken hamıle kalınabılıyor ılacın zararı yokmus.Ve bu arakdaslarıma doktorları 3. ayında hamıle kalırsın demısler ve kaldılar sızın ıctıgınız ılac hormon ılacımı?
galiba hormonlarla bi alakası yok canım inozitol+folik asit benm kullandığım ilaç
Hımm anladım canım ama dedıgım gibi d.k hapı degıl hormon ılacı ile hamıle kaldı arkadaslarım gercekten,cunku pko hastalarının regl gunlerı duzenlı olmadıgından yumurtlama gunlerını yakalamak cok zormus bu sebepten doktoru sana d.k hapı verıp duzenleyemem bebek ıstıyorsun ama hormon ılacı ile duzenlı regl olursun boylece yumurtlama gununde bellı olacak ve duzene gırecek regl ,3 ay kullan ve gel demıs,3 ay ıcınde buyuk olasılıkla olacak bebek dıye anlatmıs ve dedıgım gibi 3 arkadasımda 3. aylarında yanı 3. kutuya baslamadan nerdeyse hamıle kaldılar bu hap ılede 2 ay 28 gunde normal periyodda regl olmuslar .buyuzden polıkıstık dıye okudugumda belırtmek ıstıyorum bu durumu az kısı degıl 3 kişi cunku sadece polıkıstık ise baska bırsey yok ise
canım senn arkadaşlarının bulunduğu sehir neresi doktorunun ismi nedir tşk ederim ilgi ve alakan için
Özelden yazayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?