POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM LAZERLE BU KILLANMADAN NASIL KURTULURUM

Lazerden önce hormonlarını düzeltmen lazım canım,bende pkosluyum saç dökülmem vardı hormonlar düzelince durdu sonra tedavi oldum.Hormon seviyen düzeldikce kıllar azalır sonra lazer yaptırırsın. Pkos için özel doktora gitsen daha iyi olur,ilerlerse evlenince sorun çıkartabilir canım.

Lazerden önce hormonlarını düzeltmen lazım canım,bende pkosluyum saç dökülmem vardı hormonlar düzelince durdu sonra tedavi oldum.Hormon seviyen düzeldikce kıllar azalır sonra lazer yaptırırsın. Pkos için özel doktora gitsen daha iyi olur,ilerlerse evlenince sorun çıkartabilir canım.
Merhaba kendimde saglikciyim ve pcosun kesin tedavisi yoktur sadece ilaçlarla semptomlar giderilir kilo saç sorunum vs yok tek sorun adet düzensizliği ve kıllanma ama o da çok değil ailedende geliyor

Merhaba kendimde saglikciyim ve pcosun kesin tedavisi yoktur sadece ilaçlarla semptomlar giderilir kilo saç sorunum vs yok tek sorun adet düzensizliği ve kıllanma ama o da çok değil ailedende geliyor
Kesin tedavi olmadığını biliyorum elbette,semptomlar her kadında farklı benimde kıllanmam yok mesela ama hormonlarım bozuk, düzenli adet olabiliyorum ama kistlerim var.

hormonlrınızı nasıl düzelttiniz peki ?

Kurtuldun mu ? Bende pkoluyum bu cok aşırı geldi ama lazer mi yaptirdin ne oldu :/

merhaba hayır aradan kaç sene geçti hala aynı ama şimdi kendime güveneip yeni bir şeye başladım buz lazere buradan her ay fotoğraflarla anlatacağım ilk seansa gittim çok şaşırdı uzmana geçecek mi bilmiyorum ama buradan yazıcam çünkü gerçekten çok kötü haldeydim dayanamıyorum artık çözmem gerek dedim. lazere gitmeden fotoğraflarımı çektim ve her ay çekicem bilgilendireceğim.

Buz lazer adı altinda buz başlıklı ipl uyguluyorlar genelde. Oyuzden makineden, gittiginiz yerden emin olmanizi oneririm.oncelikle. ipl cok elestiriliyor, geri donuyor killar diyorlar oyüzden dedim bunu yoksa ben de ipl ye gidiyorum pffff çıkarsa yeniden giderim daha fazla arastiramicam diye :mad: yorumlari çok okumadim ama mutlaka başka başka doktorlara gidin..

Merhaba umarım bu sorundan kurtulmuşsundur, eğer kurtulduysan lütfen bizi de nasıl yaptığınla ilgili bilgilendir. Kurtulmuşsan bile şunu yazmak için üye oldum, lütfen soğan suyu kürünü yap, sürekli yap bir kereye mahsus değil ben hâlâ daha yapıyorum, sorunlarının çoğundan kurtulacaksın. Tüyleri dökmez ama artmasına engel olacak vs pcos'un diğer bütün etkilerini azaltacak, engel olacaktır, hayırlı şifalar..

Back
X