Polikistik over hastasıyım

aslan8141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
32
2
86
44
Kocaeli
mrb ben polikistik over hastasıyım ve beş yıldır evliyim istememize rağmen çocuk olmuyor çok tedavi gördüm tedavi görürken adetlerim düzenli fakat tedaviyi kpss yüzündeen bırakmak zorunda kaldım. şu anda adetliyim ve 7 gün oldu bir ay öncesinden 10 gün önce oldum bu ay hep gecikirdi fakat kahverengi leke tarzında geliyor ve miktar olarak günde çok az geliyor bir tırnak kadar diyim ne yapmam lazım lütfen bana yol gösterin

mrb ben polikistik over hastasıyım ve beş yıldır evliyim istememize rağmen çocuk olmuyor çok tedavi gördüm tedavi görürken adetlerim düzenli fakat tedaviyi kpss yüzündeen bırakmak zorunda kaldım. şu anda adetliyim ve 7 gün oldu bir ay öncesinden 10 gün önce oldum bu ay hep gecikirdi fakat kahverengi leke tarzında geliyor ve miktar olarak günde çok az geliyor bir tırnak kadar diyim ne yapmam lazım lütfen bana yol gösterin

selam tüm değerlendirmenizin yapılması eşinizin sperm durumu sizin tüplerininizin durumu araştırılmalı ve buna uygun hangi tedavi gerekiyorsa basitten zora doğru devam edilmelidir. iyi bir infertilite uzmanıyla görüşmelisiniz.

teşekkür ederim eşimin sperm tahlilleri yapıldı bir sorun yok sorun pko bi de biraz kilo var bende kilo ile sorun çözülebilirmi bi de kilo vermeyi düşünecem bakalım düzelecekmii

Back
X