• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over(ilacsız regl olamıyorum)

Aynı durumları yaşıyoruz ben hiç kendim olamadım ancak bana tanı konmadı ve kıllanmam olmadı. Acaba şubat ayından şimdiye kadar nasıl ilerliyor süreciniz.

Merhaba benimde kızım 13 yaşında regli ooildu. Yani 2 bucuk sene oldu olalı. Suann15 buçuk yaşında. Ara ara düzensizliği oldu. Döngü oraları uzadı. Bazen ay atladı.
Şuan en son reglisi üzerinden 2 ay geçti. Bugün 59. Gün
Onun yaşlar dabende aynı sorunları yaşıyordum. Ama yinede takılıyorum.
Agnucaston hakkında Bi bilginiz varmı. Renigli düzenliyomuş bitkisel ilaç. Hayıt bitkili.
Bu durum normalmodir.
hayır yok kızınız bu konuda sıkıntı yasıyorsa bence bı dpktora gpturun

durum güncwllemesiiii
tıbbı genetık sonucumda bu cıktı doktorum yasmin diye bi dkh verdı ve genkort yazdı bır ay sonra kontrolum var ve hala regl olmadım 9 ayı gectı

Eklentiler

• 20805.webp
    20805.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 20
Aynı durumları yaşıyoruz ben hiç kendim olamadım ancak bana tanı konmadı ve kıllanmam olmadı. Acaba şubat ayından şimdiye kadar nasıl ilerliyor süreciniz.
stresli ve asırı karmasık dıyetı düzgün oturtamadım beceremedım araya ramazan girdi o ara hallederım dedım yıne olmadı sanırım beceremedım bilmiyorum duzene sokayım herseyı derken uyku duzenımdsn de oldum uyuyamıyorum artık

Back
X