- 25 Aralık 2024
- 459
- 611
- 18
- 26
- Konu Sahibi mislinaaax
-
Evet ikisini bir arada kullandım eczaneden aldımİkisini bi arada mi kullandınız? Bide nereden aldiniz İnternet üzerinden mi? Cevaplarsanız mutlu olurum
Ben, ilaçlarla hormonlarımı düzenledik yaklaşık 2-3 ay tedavi gördümPolikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
2015 yılından beri tedavi görüyorum iki yıllık evliyim iki yıldır istiyorum fakat nasip olmadıPolikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
Fame dediğiniz nedir femara mı?Ben de uzun zamandır istiyorum Ben de polikistik over görünümü mevcuttu, üstüne bilinçsizce incir kürü denedim herkes hamile kalıyorum yazıyordu ve bütün hormonlarımı bozdum uzun bir süre prolaktini düşürmeye çalıştık. Bir süre sonra tabii düştü daha genç yaştasın bekleyelim dedi boşa giden vakit oldu
Senelerdir inositol içeren takviyeler omega 3 kullanıyorum. Sonunda rahim filmi çektirdim, perde varmiş onuda aldırdım yine kontrole gittim ve bir ay yumurtamın olmadığını öğrendim önceki ay vardı
Doktorum yumurta kontrolü önerdi ve Fame tarafından başladık inşallah şu an gebeyimdir. Demem o ki iyi bir doktora gidin
Ay evet telefon otomatik çevirmiş ilk kontrolde bir tane yumurtam vardı küçüktü ikinci kontrolde bir tanesi nur topu gibi olmuş yanına bir tane daha yetişmiş inşallah tutmuşturFame dediğiniz nedir femara mı?
Ben de rahim filmi sonrası femara ile hamile kaldım
Belki Umut olur diye yazdıminşaAllah sağlıklı hayırlı pozitif haberi alın
Zaten bu yüzden olmazAy evet telefon otomatik çevirmiş ilk kontrolde bir tane yumurtam vardı küçüktü ikinci kontrolde bir tanesi nur topu gibi olmuş yanına bir tane daha yetişmiş inşallah tutmuştursürekli kendimi dinlemekten çok yoruldum inşallah çok çok istiyorum
Hangi marka aldınızBende aynı durumdayım bugün doktora gittim adet söktürücü verdi, piko olunca yumurtlama oluyur acaba ovulasyon testi aldım ama
BenPolikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
2 sene oldu kalamadım hangi inositol?Benber bu basligi gorunce de yorum yazıyorum belki bir faydam olur diye.
Kilo insulin direnci pcos ve tiroid vardı bende.
Once dahiliyeye gittim insulin direnci ve tiroid icin ilac basladim, inositol iceren takviye verdiker OMEGA 3 d vitmaini aldim ama doktor kontrolünde.
Yürüyüş her gun bir saat ve kilo verdim saglikli beslendim.
7 ayda bebisim geldi
Doktoruna muhakak danisin kullanmadan, benimki orzax marka procieve f pembe kutu2 sene oldu kalamadım hangi inositol?
Bende internette gördüm Nisfertil diye bir takviye kullanıyorum 3 ay düzenli kullanımda Pcos iyi geldiğini söyledi doktorum,2 yıldır deniyorum inşallah güzel haberler alırız hep beraber zor bir süreç gerçekten deDoktoruna muhakak danisin kullanmadan, benimki orzax marka procieve f pembe kutu
Uc ay kullaninca fayda ediyor gercekten, ben uc ay kullandiktan sonra gebeligimi ogrendimBende internette gördüm Nisfertil diye bir takviye kullanıyorum 3 ay düzenli kullanımda Pcos iyi geldiğini söyledi doktorum,2 yıldır deniyorum inşallah güzel haberler alırız hep beraber zor bir süreç gerçekten de
sonucu paylaşırmısınız. nerden aldınız eczanede satılıyor mu?Bende internette gördüm Nisfertil diye bir takviye kullanıyorum 3 ay düzenli kullanımda Pcos iyi geldiğini söyledi doktorum,2 yıldır deniyorum inşallah güzel haberler alırız hep beraber zor bir süreç gerçekten de
Kim bu Deniz Meryem acaba bende aynı dertten muzdaripim şuan hem takviye kullanıyorum hemde ovulasyon testine başladımBen polikistik overım vardı baya kötü süreçler geçirdim çocuğum olmadı falan sonra doğal yollarla doktor deniz Meryem konuştum tedaviye başladım çok şükür ki çocuğumu kucağıma aldım bana çok yardımcı oldu istersen bi kafandaki soruları kendisine sorabilirsin ücretsiz yanıtlıyor zaten
sonucu paylaşırmısınız. nerden aldınız eczanede satılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?