Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aytun hanım pcos lu kişide hamile kalma yüzdesi nedir 21 yasindayım evli degilim seneler önce başladm doktora gitmeye bi kac kere farlutal kullandım o kadar doktorum her hangi bi ilaç vermiyo adetim cok düzenli değil ama ilaçsızda oluyo korktugum için doktorum rahatlatmaya çalışıyo korkma diyo fakat ben cocuk olmaz die fazlasıyla korkuyorum
Aytun Hanım merhaba, dün kanda gebelik baktırdım, değerim 5,15 çıktı. Adetime daha 3-4 gün var. Pozitif olma ihtimali var mı bu değerin?
Aytun Hanım teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için. Kanda gebelik testim yapıldı Beta HCG sonuç negatif. İnsülin direncim olduğunu 2 sene önce öğrenmiştim ve hala da devam ediyor. Doktor glukofeni bu yüzden verdiğini söyledi. Sanırım başka bir doktora daha gitmem gerekecek. Çünkü ne rahim kalınlığı ne kist hakkında düzgün bir bilgi alamadım
Merhabalar hocam size özelden mesaj attım eğer bir mahsuru varsa burayada yazabilirim fikir almak istiyorumda![]()
merhaba. 27 kasım çarşamba ovitrelle vuruldum.dün kan tahlili yaptırdım. Bugün sonucu telefonla öğrendim.dr ile görüşemedim.15.59 muş değer.bu ne demek? Hamile miyim acaba? ?
aytun hanım bana yardımcı olabılecegınızı dusunuorum tum soru cevaplarınızı okuduktan sonra yazmaya karar verdım. ben 26 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım ve evlılıgım boyunca korunmadım hıc kendımı bıldım bılelı adet duzensızlıgım var benım. bazen gununde olurum cok nadırende olsa, genelde 35 gun suruo ortalama dongum. ıkı ay oldu doktor kontrolundeyım bebek ıstıorum cunku ılk gıttıgımde adetımın 3. gunuydu yumurtalıkların bıraz tembel dedı pko gibi gozukuo dedı sonra gun asırı ılıskı dedı adet bıttıkten sonra. 21. gunu bıdaha gıttıgımde sag yumurtalıgımda kıst olusmustu. ve kan degerım 6,7 cıkmıstı bunada yumurtlama gerceklesmıs gıbı goukuo dedı kı ben arastırdıgım kadarıyla 10 dan altı kesınlıkle yumurtlamadıgımı gosterırmıs. ıkıncı adetımın yıne 3. gunu gıttım bu seferde yumurtalıkların baya tembel dedı polıkıstık oversın kesınlıkle dedı bu seferde. ılkınde oldugu gıbı yıne klomen verdı dozunu arttırdı sadece ılkınde bır tane alıordum sımdı ıkı. sızce tedavı surecım nasıl. cok korkuorum hamıle kalamamaktan. şimdiden ilgi alakanız için çok tesekkur ederım.
merhaba daha çok başındasınız endişelenmeyin bu tedavilere yanıt alınmaz ise daha ciddi tedavilere gecilir am illa ki çocuk sahibi olursunuz. eşinizden sperm testi de istensin bu arada mutlaka. üç takipten sonra yumurta gelşişimi iyi eşinizin sprem değerleri normal olmasına regmen gebelik olmuyor ise rahim filmi çekisin. sevgiler.
merhabalar doktor hanım adet düzensizliği yaşıyorum doktor polikistik over olduğunu söyledi kan değerlerimi yazıyorum bir de siz değerlendirirseniz sevinirim :)
fsh :1.4
lh : 1.79
e2 : 168
prl : 17
tsh : 3.1 teşekkürler![]()
Aytun Hanım Merhaba,
Adet oldum ve 3. gününde gidip hormon testlerimi yaptırdım. Doktor hepsi normal dedi. Hormonlar normal ama PCO'luyum ? Bu ne demek ? Yardımcı olabilir misiniz ?
FSH : 3,62
TSH : 2,27
LH : 4,45
prolaktin : 22,29
Teşekkürler,
aytun hanım tekrardan rahatsız edıorum ama sızı bisey rıca edecektım size degerlerımı yazmak ıstıorum bıde bu sekılde bakarmısın doktor pko dedı ama ben sızınde bı gormenızı ıstedım
glukoz:91
beta hcg:1,20
fsh:3,85
tsh:1,4079
prolaktin:10,24 teşekkur ederim.
burda bırı varmıııııııııııııııı bana yardımcı olsa![]()
noldu canım bildigim bişeyse seve seve.