Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar baka bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.178
978
123
Merhabalar öncelikle ben 3 düşük yaptım son düşüğüm gecen yıl kasım ayında oldu 1 yıldır da denediğimiz halde olmadı temmuz ayında pco olduğu mu öğrendim gecen ay adetin 2 günü hormon baktırdım lh 5 fsh 8 çıktı pco da tam tersi olmalıymış lh yüksek fsh düşük bu ay tekrar adet olursam fsh baktıracağım fsh aynı çıkıp yükselmediyse femaraya ile tedaviye başlayacağız benim gibi pco olup femara ile olumlu sonuç alanınız oldu mu varsa yaza bilir misinz 😊

Merhabalar öncelikle ben 3 düşük yaptım son düşüğüm gecen yıl kasım ayında oldu 1 yıldır da denediğimiz halde olmadı temmuz ayında pco olduğu mu öğrendim gecen ay adetin 2 günü hormon baktırdım lh 5 fsh 8 çıktı pco da tam tersi olmalıymış lh yüksek fsh düşük bu ay tekrar adet olursam fsh baktıracağım fsh aynı çıkıp yükselmediyse femaraya ile tedaviye başlayacağız benim gibi pco olup femara ile olumlu sonuç alanınız oldu mu varsa yaza bilir misinz 😊
Benim famera ilk ayimda 1 yumurta gelisti catlatma ignesi vermedi ama yumurtlamadan tam 14 gun sonra adet oldum tekrar basladim femaraya adetin 4.gunu simdi yumurtlama zamani bekliyorumm bende bu ay olsun cok istiyorum kismet artik

Benim famera ilk ayimda 1 yumurta gelisti catlatma ignesi vermedi ama yumurtlamadan tam 14 gun sonra adet oldum tekrar basladim femaraya adetin 4.gunu simdi yumurtlama zamani bekliyorumm bende bu ay olsun cok istiyorum kismet artik
İnşallah bu ay tutar canım çatlatma iğnesi neden vermedi dr

İnşallah bu ay tutar canım çatlatma iğnesi neden vermedi dr
Gittim bu kadar beklemiyodum yumurtayi dedi bu catlar sen bi kac gunu iyi degerlendir dedi bende oyle yaptim ama tutmadi belki bu ay tutar okuduklarima gore 2 veya 3. Ay tutanda cok bunun yanisira inofolic combi kullaniyorum oda folik asit ama yumurtlamaya da yardimciymis sirf onunla bile hamile kalanda var onuda araştir istersen

Gittim bu kadar beklemiyodum yumurtayi dedi bu catlar sen bi kac gunu iyi degerlendir dedi bende oyle yaptim ama tutmadi belki bu ay tutar okuduklarima gore 2 veya 3. Ay tutanda cok bunun yanisira inofolic combi kullaniyorum oda folik asit ama yumurtlamaya da yardimciymis sirf onunla bile hamile kalanda var onuda araştir istersen
Evet canım duydum onu alırım olmazsa bu ay inşallah sende güzel haberler alırsın

Bende pco'luyum. Tahlillerle desteklendi. Klomen verdi yarın ilacım bitiyor cuma da kontrolüm var bakalım 😊

Femara ile klomenin farkını bilmiyorum canım 🙄 belki femara daha iyidir

Ben de femara istedim ama klomen verdi. Bakalm cuma günü aksi bişey olursa yüzüne vurucam femara neden vermednz diye :sopa:

Bende glifor ve inofolic combi kullanıyorum femaraya baslamak icin adeti bekliyorum ilk defa kullanacağım haftaya adet olursam gideceğim doktora bakalim. Bende beklemedeyim 🙋🍀

bana hiçbir iğne ve ilaç fayda etmedi.
düzenli beslenme, vitamin, hayat şartlarını iyileştirme derken kendiliğinden hamile kaldım.

Back
X