Bende pcoluyum 2 ay öncesine kadar adetim gayet düzenliydi ama doktora gittikten sonra verdiği ilaçlar yüzünden adetim düzensizleşti
Hayıt kapsülü hakkında bilgisi olan var mı acaba
Çoğu kişi onu kullandıktan sonra hamile kaldığını yazmış bende kullanmayı düşünüyorum belki işe yararBen suyunu duymuştum demek kapsülü de çıkmış
Bana inofolic verdi doktorum onu kullandıktan sonra 42 günde ancak adet oldumMaalesef bende düzenli derken bu ay değişti. 34 gün sonra adet olabildim. geçen ay kullandığım cypo yüzünden diye düşünüyorum :/
Kızlar,
Aynı şeyle karşılaştım ama; düzneli adet ve ultrasonda polikistik dedi doktor.
Anlamadım.
Rahim filmi istiyor şimdi de. Çekinecğim
Aa neden? Öyle düşünmeyelim bence. Stres evet çok önemli etken ve bence hormonlarımızı o değiştiriyor diye düşünüyorumBende düzenli diyordum ama tedaviye başladığımdan beri düzensizleşti benimde. Kasım 26 gün Aralık 33 gün sürdü.. Bu ay klomen kullandırdı dr. onda da 13. gün yumurtam 15mm olmuş yalnızca. Çok kafaya takıyoruz böyle giderse menapoza bile girebilirim
Aa neden? Öyle düşünmeyelim bence. Stres evet çok önemli etken ve bence hormonlarımızı o değiştiriyor diye düşünüyorum
Aynen öyle keşke stres yapmasak ama mümkün değil ki.. Her ay başka bir şey çıkıyor.. İlk ay rahim duvarı ince diyip cycpo verdi, sonra sen polikistik değilsin diyip klomen verdi. 3cm kist var şu an aynı yumurtalıkta.. Deneme tahtası gibi bir daha ki ay klomeni 2 katına çıkarıp çatlatma iğnesi yaparız diyor.. Nisan ayına aşılama der vs.. vs..
Allah Allah. Bitkisel şeyler deneseniz o zaman. Şifa olur belki de. Bilemedim ki
Dr böyle yönlendirdi iyi de oldu bence, ne varsa görelim yani. Hayırlısı inşallah bebeklere kavuşuruzÖnümüzdeki ay incir denicem canım.. bence de bitkilerin daha çok faydası oluyor. Sen iyi bir yerden başlamışsın rahim filmi mantıklı hormonların normalse tüplerine bakılması iyi olur.
Dr böyle yönlendirdi iyi de oldu bence, ne varsa görelim yani. Hayırlısı inşallah bebeklere kavuşuruz
İnşallah canım :)[/QU
TAKİPTEYİM KIZLAR KONUYU
canim bnde pkoluyum sadece ultrasonda saati saatine adet olurum kilomda yok asilama oldu 2 defa klomen ve catlatma ignesiyle ama olmadi ikiside tutmadiKonuyu güncelliyorum :)) bende de sadece ultrasonda pcos görüntüsü var saat gbi maşallah reglim hormonlarımda çok ii kimi doktor genetik normal diyor. Kimisi kilo ver gider dedi 7 kilo verdim hala ordalar :) ama bna şimdiye kadar ne takip ne klomen ne de film çektiler inatla hala bekleyin diyolar üstelik eşimin sperm sayısı da az neden böyle oluyor anlamadım. Hiç bi şekilde yardımcı olmuyorlar her gittiğim doktor iki üç ay dha bekleyin diyor
Hadi ya çok üzüldüm şimdi bak bnde direk aşılamaya mı gitsem diyodumcanim bnde pkoluyum sadece ultrasonda saati saatine adet olurum kilomda yok asilama oldu 2 defa klomen ve catlatma ignesiyle ama olmadi ikiside tutmadirabbim yardim etsin bize
sperm hareketi ilk asilamada yavasti bende sorun yoktu. tutmadiHadi ya çok üzüldüm şimdi bak bnde direk aşılamaya mı gitsem diyodumsperm testi nasl szn? Bide bn önümzdeki ay çekilcm artk rahim filmi ağlayp zırlicm böyle elim kolum bağlı
Ee aşılamayı rahim filmi çekmeden mi yaptılar? Bnm bildiğim film çekmeden yapılmaz. Bizimde hareketlilik toplamda %85 diğer değerlerde çok ii ama sayı ml de 6 çıktı en sonsperm hareketi ilk asilamada yavasti bende sorun yoktu. tutmadi
ikinci asilamada da esim duzeldi bende pko cikti.
rahim filmi bende cektirmedim henuz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?