Polikistik over olup düzenli adet gören var mı??

Bende pcoluyum 2 ay öncesine kadar adetim gayet düzenliydi ama doktora gittikten sonra verdiği ilaçlar yüzünden adetim düzensizleşti

Maalesef bende düzenli derken bu ay değişti. 34 gün sonra adet olabildim. geçen ay kullandığım cypo yüzünden diye düşünüyorum :/

Kızlar,
Aynı şeyle karşılaştım ama; düzneli adet ve ultrasonda polikistik dedi doktor.
Anlamadım.
Rahim filmi istiyor şimdi de. Çekinecğim

Kızlar,
Aynı şeyle karşılaştım ama; düzneli adet ve ultrasonda polikistik dedi doktor.
Anlamadım.
Rahim filmi istiyor şimdi de. Çekinecğim

Bende düzenli diyordum ama tedaviye başladığımdan beri düzensizleşti benimde. Kasım 26 gün Aralık 33 gün sürdü.. Bu ay klomen kullandırdı dr. onda da 13. gün yumurtam 15mm olmuş yalnızca. Çok kafaya takıyoruz böyle giderse menapoza bile girebilirim

Aa neden? Öyle düşünmeyelim bence. Stres evet çok önemli etken ve bence hormonlarımızı o değiştiriyor diye düşünüyorum

Aa neden? Öyle düşünmeyelim bence. Stres evet çok önemli etken ve bence hormonlarımızı o değiştiriyor diye düşünüyorum

Aynen öyle keşke stres yapmasak ama mümkün değil ki.. Her ay başka bir şey çıkıyor.. İlk ay rahim duvarı ince diyip cycpo verdi, sonra sen polikistik değilsin diyip klomen verdi. 3cm kist var şu an aynı yumurtalıkta.. Deneme tahtası gibi bir daha ki ay klomeni 2 katına çıkarıp çatlatma iğnesi yaparız diyor.. Nisan ayına aşılama der vs.. vs..

Allah Allah. Bitkisel şeyler deneseniz o zaman. Şifa olur belki de. Bilemedim ki

Allah Allah. Bitkisel şeyler deneseniz o zaman. Şifa olur belki de. Bilemedim ki

Önümüzdeki ay incir denicem canım.. bence de bitkilerin daha çok faydası oluyor. Sen iyi bir yerden başlamışsın rahim filmi mantıklı hormonların normalse tüplerine bakılması iyi olur.

Önümüzdeki ay incir denicem canım.. bence de bitkilerin daha çok faydası oluyor. Sen iyi bir yerden başlamışsın rahim filmi mantıklı hormonların normalse tüplerine bakılması iyi olur.
Dr böyle yönlendirdi iyi de oldu bence, ne varsa görelim yani. Hayırlısı inşallah bebeklere kavuşuruz

kizlar burdan hamile kalan varmi acaba ?? bende sizinle ayni durumdayim yardimci olun lutfennn

Konuyu güncelliyorum :)) bende de sadece ultrasonda pcos görüntüsü var saat gbi maşallah reglim hormonlarımda çok ii kimi doktor genetik normal diyor. Kimisi kilo ver gider dedi 7 kilo verdim hala ordalar :) ama bna şimdiye kadar ne takip ne klomen ne de film çektiler inatla hala bekleyin diyolar üstelik eşimin sperm sayısı da az neden böyle oluyor anlamadım. Hiç bi şekilde yardımcı olmuyorlar her gittiğim doktor iki üç ay dha bekleyin diyor

canim bnde pkoluyum sadece ultrasonda saati saatine adet olurum kilomda yok asilama oldu 2 defa klomen ve catlatma ignesiyle ama olmadi ikiside tutmadi rabbim yardim etsin bize

canim bnde pkoluyum sadece ultrasonda saati saatine adet olurum kilomda yok asilama oldu 2 defa klomen ve catlatma ignesiyle ama olmadi ikiside tutmadi rabbim yardim etsin bize
Hadi ya çok üzüldüm şimdi bak bnde direk aşılamaya mı gitsem diyodum sperm testi nasl szn? Bide bn önümzdeki ay çekilcm artk rahim filmi ağlayp zırlicm böyle elim kolum bağlı

Hadi ya çok üzüldüm şimdi bak bnde direk aşılamaya mı gitsem diyodum sperm testi nasl szn? Bide bn önümzdeki ay çekilcm artk rahim filmi ağlayp zırlicm böyle elim kolum bağlı
sperm hareketi ilk asilamada yavasti bende sorun yoktu. tutmadi
ikinci asilamada da esim duzeldi bende pko cikti.
rahim filmi bende cektirmedim henuz korkuyorum

sperm hareketi ilk asilamada yavasti bende sorun yoktu. tutmadi
ikinci asilamada da esim duzeldi bende pko cikti.
rahim filmi bende cektirmedim henuz korkuyorum
Ee aşılamayı rahim filmi çekmeden mi yaptılar? Bnm bildiğim film çekmeden yapılmaz. Bizimde hareketlilik toplamda %85 diğer değerlerde çok ii ama sayı ml de 6 çıktı en son bide pko doğuştan gelen genetikle alakalı bi durum doktorumun dediğine göre de bereketli kadınlarda olurmuş bol yumurtası olurmuş kadının :) sayı fazla olunca da önce kim çatlick dye karar veremezlermiş aralarında :) çok kötü değil durumuz yani ama rahim filmi çekilen arkdşlarımın ikisi de 2. Ayda hamile kaldılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…