Kizlar mrb oncelikle bekarliktan bahsedim size ben adet oldgm ilk gunden beri hep duzensizdir adetlerim.evpenmeden once yine bu sikayetten dolayi doktora gitmistm doktor bana 6 ay boyunca kullanmam icin bi adet duzenleyici ilac yazdiilerde sorun olurmu dye de sormustum dr.ilriki zamanlarda ilk gun gebe de kalabilirsin gebeliginiz gecikebilir de demisti. Verdigi ilaclada adetim duzene girmistim evlendijten sonra adetlerim tekrar duzensizlesti tabi . Biz evlendigimizde esimle birlikte verdigimiz karar 1 yil beklemekti bebek icin bende pek endise etmedik 1 yil oldu simdi cocuk istiyoruz yaklasik 3 ay denedik olmadi sinra doktora gttm doktor klomen ve catlama ignesiyle basladi tedaviye 5 ay boyunca yumurtlamam oldu ilk iki ayda catlama olmadi sonraki aylarda hem yumurta istenilen seviyeye geldi hemde catladi fakat gebe kalamadim yine
umutla bekleyip olumsuz sonuc almak o kadar zorki allahin agrina gtmesin insani bitiriyor esimin tahlil sonuclari iyi benim hormon tahlillerimde guzel ben doktor degistrmk zornda kaldm bu doktorum bana 2 ay kullanmam icin diviva yazdi bide glukofen sandoz bunuda braz zayflamam icin verdi simdi ona basladim acaba divivayla gebe kalabilir miyyim dye dusunuyorum o da dogum kontrol ilacymis o da var kalamam herhalde bakalm ne olacak benim durumumda olanlar varsa lutfen yasadklarini yazabilirlermi rabbim insallah bir an once bebeklerimize kavustursun insallah