Polikistik over olup soğan kürünü deneyen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi svg_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm Svg;
bende seninle aynı durumdayım. pko tedavisine başladım. klomen ve serophene kullandım. ilk ay yumurta oluşmadı, bu ay da 10 mm civarında ve 11 mm civarında ikitane yumurta oluştu. benimde senin gibi hiçbir fikrim yok ama sanırım bu yumurtalar çok küçük normali 14-16 mm dedi doktor. neyse sıkma canını bir daha ki aya inş.. umarım ikimizde bir an önce bebeişlerimize kavuşuruz.
gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.

arkadaşlar slm
bnm adetlerim düzenli ancak gerek adet zamanlarımda gerekse normal zamanlarda iğrenç bir koku oluyor ve koyu bir akıntı,ultrasona falan grdim bişi çıkmadı ama bu durumdan acaip rahatsızım,sürekli ped kullanıorum ve ilerde bu kokunun sorun olacağını düşünüyorum(şimdi bile sorun da )bu soğan kürü işe yarıyor mu lütfen yardım edin,herşeyi temizliyormuş içteki,kullanan memnun olan var mı?yesek olmaz mı nasıl içilir o su ya kötü değil mi?bidaha doktora gtmek de istemiyorum açıkçası,korkuyorum bişi çıkcak diye:18:

arkadaşlar ben bu soğan kürünü ikinci bebeğimin olması için 15 gün boyunca uyguladım fakat bir türlü adet göremedim aslında faydasını gördüm galiba ama yaptığım tek yanlış bu kürü uygularken korunmamam yani bebek çalışmalarına devam etmemdi.bi türlü adet göremeyince kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif son adetimden 6 hafta geçti ve dr gitiiğimde ne bebeği ne de keseyi göremedik 1 hafta sonra lekelenmem oldu acile gidince rahim içinde yada dışında gebelik bulgusuna rastlanmadı ve bunun kimyasal bi gebelik olduğu ve düşük yaptığım söylendi
BENCE BU KÜRÜ UYGULAMAK İSTEYENLER ÖNCE KÜRÜ UYGULASIN SONRA ADET GÖRSÜN VE ONDAN SONRAKİ AY BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLASIN.
İNŞALLLAH FAYDASINI GÖRÜR VE BEBİŞLERİ KUCAGIMIZA ALIRIZ

slm kızlar
1 sene önce bertholine kisti ameliyatı oldum. ağustos 2010 tarihinde kadın doğuma gittim.. rahimde 10 cm. tümör rastlandı. tümörün içerisinde kist çıktı tümör kanama yapmış ama dışarı atamadığından kanı kiste çevirmiş.ve sağ yumurtalığımda tümörün içindeydi.yumurtalığım ne durumda onu bu ayın sonunda doktora gittiğimde öğrenicez. 4 doktor hemen ameliyat dedi. bende araştırmalar sonucu bi dr. buldum ilaç tedavisi başladı. ilaçlarla beraber ben soğan kürü yağmaya başladım ama 15 gün durmadan günde iki defa yaptım... regli olduktan sonra başladım. dr.um inanamadı çok çabuk cevap aldık şimdi 3cm lik kiste döndü ve ilacı kestik. .regli döneminde atıcağını söyle birde şöyle birşey war arkadaşlar soğan kürü vücudun içindeki iltihabı söküyor ve regli olduğunuzda onun birlikte dışarıya atıyor. akıntısı olanlar muhakak en az 2 ay kürü yapın ki doğru sonucu alın... bu ay sonunda bende bebiş için uğraşmaya başlıcam gibi gözüküyor şans dileyin kızlar... :90:

Yüce Allah yuvanda mutlu etsin cnm ben denedim soğan kürünü ama devam ettiremedim evdekiler kokusundan rahatsız oldukları çin iki kez yaptım ama üç kere olmalıymış en az 15+15+15 yani ..şimdi nane kürünü deniyorum beraberinde hayıt suyuda kullandım faydasını gördüm sayılır yani dr a gitmdim ama reglim 21.nci gününde oldu bu nane kürüne devam edicem inşaallah faydasını görürüm...

ilkinde biraz zor geliyor ama içtikçe hoşa bile gidiyor zamanla mutlaka dene faydasını görmeyen olmadı sanırım :) geçmiş olsun :)

bende pkoluyum haziran 13 te 1 senelik evli olcam 6 aydır uğraşıyoruz 3 defa klomen kullandım yumoşlar gelişiyo fakat 10 13 mm de kalıyor yumurta tembelliği var bende hafif tüylenme ve kilo problemim var adetlerim düzenlidir 28 günde bi oluyom ama kısmet olmayınca olmuyor benimn hikayem bu ama soğan suyunu hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…