Polikistik over olup şubatta aşılama yaptiracaklar gelin beraber bekleyelim

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
Merhaba ben 18haftalk ikizlerimi kaybettim.
Şimdi tekrar aşılama olucam varsa aşılama olacak beraber bekleyelim

Ben varımm.dün aşılama yapıldı banada.polikstik kisden dolayı ignelere yumurtalıklar aşırı cevap vermişti.heyecnla beklemekteyim.neden düşük oldu peki cAnm ya?ilk aşılamanmıydı ?

Hayırlı olsun canım.
Kaç yumurtan vardı aşılamada.
Bende çarşamba günü oldum aşılamayi beklemedeyim.
İğneli ilk aşılamamdi tutmustu daha önce klomenle olmuştu bir kere tutmamsti.
Erken doğum canm doğum basladi malesef

15 yakın belki daha fazla yumurtalık oluştu.o da beni baya sıkıştırıyor.çok rahatsızım ondan şuan yataktaym.seninde inşallah tez vakitte ikizlerine tekrardan kovuşursun canm.polikistik kistten dolayı hormonlarım baya bozuk.baksana yumurtalıklar bile şaştı artık

Aminn insallah Rabbim her isteyene icinde de bize nasio etsin.
Eminmisin 15 tane olduguna okadar olması seni için riskli.
Boyutları kaç mm di.
Bizim 3den fazla büyürse iptal ediyorlar.
Ve nefes darlığı karinda şişme varsa hemen acile gitmelisin ohss diye bi sendrom var olabilirsin.
50milyon

Aynen canm ben şuan o sendromdaym doktor şimdi tedbirini aldı igne falan ilaç verdi ama nafile.hamile olursam eger zaten direk yatış verecek hastaneye.karından sıvı alınıcakmış.işte benmki tedavim bitti baş gösterdi birden oldu.buda polıkten dolayı oluo;(

Şimdi patlayacak gibiyim.lavaboya gidemiyorum çok su tüketiyorum.inşallah iyi olur.aşılamamı dün yaptırdım ama agrım çok fazla

Canm biz polikistik ler Böyleyiz ama doktorun çok az doz ile iğneyi vurdurtması gerekiyor sen kaç kaç vurdun.
Suan bence hastanede kontrol altında olsan çok iyi Allah korusun bisi olabilir
İnternetten araştırsan anlarsın ne kadar hayatı bi risk taşıdığını dikkat et kendine ve doktora git bi kötü olursan

150 verdi önceden 75 idi sonra 112,5 sonradan 150.evet baya ciddi bir sorun doktorum anlattı herşeyi şimdi beklemedeyim.perşembe günü kontrole gidicem kan tahlillerimi yaptıracak.allahm hayırlısını nasip etsin inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…