- 5 Haziran 2023
- 92
- 15
- 8
- 26
- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
Uygulamalar doğru göstermez. Ovulasyonda t çizgisi yavaş yavaş koyulaşmaya başlıyorsa tumyrtlamanız yakın demektirKızlar merhaba polikistik overim. Düzensiz regl oluyorum 12 Haziranda-7 temmuzda ve 6 ağustosta regl oldum. Hesaplamalarıma göre 14. Gün yani bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyor. Ovulasyon testi yapıyorum 12. Günden bu yana hep çift çizgi çıkıyor diğer bir çizgi koyulasmiyor ama silik oluşuyor normal mi sebebi ne olabilir
Kaç ay uygulamaya göre denedik. Hiç olmadı. 14-15-16. günler. Sonra ovulasyon testi yaptım. 19-20 ya da 21. gün falan oluyordu yumurtlamam. Benim de pcos var. Aşırı değil ama düzensizdi adetlerim. Testi yapmaya devam edinKızlar merhaba polikistik overim. Düzensiz regl oluyorum 12 Haziranda-7 temmuzda ve 6 ağustosta regl oldum. Hesaplamalarıma göre 14. Gün yani bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyor. Ovulasyon testi yapıyorum 12. Günden bu yana hep çift çizgi çıkıyor diğer bir çizgi koyulasmiyor ama silik oluşuyor normal mi sebebi ne olabilir
Testlerinin fotoğraflarını atar mısın? ovülasyon testleri koyu > silik > koyu olmaz normalde. silik > koyu > silik olur. Görsek daha iyi yorum yapabiliriz belki.Bugün yine yaptım sanki rengi git gide daha da azalıyor gibi 12.13.14 gün yaptığımda biraz daha koyuydu düne göre bugün daha da azalmış olarak görünüyor bugün de 15. Günüm 20. Güne kadar yapsam tekrar koyulaşır mi sizce
18 Ağustos pik 19 Ağustos çatlama olabilir umarım değerlendirmişsinizdir cnmBakın bu şekilde
yani ikinci çizginin en koyu olduğu gün pik demek. Pik birkaç gün devam eder sonra yine silikleşir. Silikleştiği gün de çatlama olmuş demek canım.Değerlendirdim fakar pik ne demek oluyor ben bilmiyorum da
Çatlamış işte o yüzden ağrı oluyor o tarz. Bu iyi haberDün yaptığımda o ikinci çizgi daha da azdı bugün tekrar koyulaştı fotoğrafta da görünüyor zaten silik dün azalmıştı bugün tekrar koyulaştı ve dün kasıklarımda hafif ağrılar sancılar batmalar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?